Mortal Kombat kan blive starten på et filmunivers i stil med MCU

Marvels Iron Man, Thor og Captain America kan ende med at få kamp til stregen!
Mortal Kombat
(© Warner Bros.)

”Hvad ville Marvel gøre?”, spørger produceren Todd Garner sig selv forud for premieren på den kommende film Mortal Kombat, der - ifølge Den of Geek - kan blive startskuddet til en ny franchise.

Det er dog ikke første gang, at den populære serie af kampspil er blevet filmatiseret. Allerede i 1995 forsøgte Paul W.S. Anderson at bringe universet til live med filmen af samme navn: Mortal Kombat. Efterfølgende har flere fortsættelser fulgt trop. Ingen af disse har dog fået videre stor opmærksomhed.

Denne gang har folkene bag dog store planer for Mortal Kombats fremtid på det store lærred. Garner fortæller nemlig Den of Geek, at de med den kommende filmatisering har planer om at etablerer et filmisk univers, der kan udforskes i potentielle efterfølgere, ligesom det ses med bl.a. Marvel-heltene i MCU-filmene.

Garner fremhæver, at mulighederne med en franchise-udvidelse er store, da det oprindelige kildemateriale i form af Mortal Kombat-spillene byder på et endeløst univers at gå på opdagelse i.

Velkendte karakterer som Sub-Zero, Sonya Blade, Scorpion og Kano forventes alle at optræde i den kommende film, mens den potentielle udvidelse af universet kan give os mulighed for at stifte bekendtskab med andre ikoniske karakterer.

Traileren til den kommende ’Mortal Kombat’ er allerede landet - og det ser ud til at blive en blodig affære for MMA-kæmperen Cole Young, der er på udkig efter alle Jordens dygtigste kampsportsmestre for at beskytte planeten mod fjender fra Outworld.

Mortal Kombat får, hvis alt går vel, premiere i biografen den 15. april 2021.