Cookie- og Privatlivspolitik
Mortal Kombat kan blive starten på et filmunivers i stil med MCU

Mortal Kombat kan blive starten på et filmunivers i stil med MCU

Marvels Iron Man, Thor og Captain America kan ende med at få kamp til stregen!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

”Hvad ville Marvel gøre?”, spørger produceren Todd Garner sig selv forud for premieren på den kommende film Mortal Kombat, der - ifølge Den of Geek - kan blive startskuddet til en ny franchise.

Det er dog ikke første gang, at den populære serie af kampspil er blevet filmatiseret. Allerede i 1995 forsøgte Paul W.S. Anderson at bringe universet til live med filmen af samme navn: Mortal Kombat. Efterfølgende har flere fortsættelser fulgt trop. Ingen af disse har dog fået videre stor opmærksomhed.

Denne gang har folkene bag dog store planer for Mortal Kombats fremtid på det store lærred. Garner fortæller nemlig Den of Geek, at de med den kommende filmatisering har planer om at etablerer et filmisk univers, der kan udforskes i potentielle efterfølgere, ligesom det ses med bl.a. Marvel-heltene i MCU-filmene.

Garner fremhæver, at mulighederne med en franchise-udvidelse er store, da det oprindelige kildemateriale i form af Mortal Kombat-spillene byder på et endeløst univers at gå på opdagelse i.

Velkendte karakterer som Sub-Zero, Sonya Blade, Scorpion og Kano forventes alle at optræde i den kommende film, mens den potentielle udvidelse af universet kan give os mulighed for at stifte bekendtskab med andre ikoniske karakterer.

Traileren til den kommende ’Mortal Kombat’ er allerede landet - og det ser ud til at blive en blodig affære for MMA-kæmperen Cole Young, der er på udkig efter alle Jordens dygtigste kampsportsmestre for at beskytte planeten mod fjender fra Outworld.

Mortal Kombat får, hvis alt går vel, premiere i biografen den 15. april 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Det er DÆLME godt nok optimistisk at tro, at MK universet NOGENSINDE ville kunne måle sig med MCU ! Der vil sne i helvede, og være to torsdage i en uge før dét kommer til at ske...!
Dermed ikke sagt at en nyindspilning af MK ikke kunne blive go' , men det bliver ikke for handlingens skyld. Det bliver for action, lyd og effekter og måske lidt go' kampsport, og så er det vist også det...! MCU er baseret på mange årtier af fantastiske historier. Det kan MK jo SLET ikke hamle op med.

Jeg tror producenterne af MK vil gøre klogest i at holde sig til spillet, og bruge deres penge på at blive ved med at forbedre og udvide spiluniverset, for det er klart det de er bedst til, og så måske lige fyre en enkelt god film af...!
Bare min ydmyge mening...! ;-)

Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?
Det er muligt, jeg er ved at blive gammel og sur, men jeg vil de det, før jeg tror på, at den film bliver god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

3 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

4 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

18 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden