Cookie- og Privatlivspolitik
Kontroversielt stinkdyr bliver fjernet fra 'Space Jam 2'

Kontroversielt stinkdyr bliver fjernet fra 'Space Jam 2'

Pepé the Pew er fortid hos Warner Bros.

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

En opfølger til Space Jam fra 1996 lander til sommer - og Space Jam 2 har allerede formået at trække flere overskrifter inden den første trailer er landet.

Først overtog Lebron James tøjlerne fra Michael Jordan, som gjorde det ud som basketstjernen i den første film.

Hernæst har karakteren, kaninen Lola Bunny, som Snurre Snup bliver forelsket i, fået skruet ned for sin seksualitet til et passende familievenligt niveau, hvor man ikke objektiviserede hende.

Nu er det så også kommet frem, at stinkdyret Pepé Le Pew er blevet fjernet helt fra 'Space Jam 2' - og faktisk slet ikke forventes at medvirke i nogen Warner Bros. titler i fremtiden. Det rapporterer Deadline.

Det lille stinkdyr har ellers eksisteret siden 1945, hvor han blev introduceret som en del af The Looney Tunes. Tegnefilmsfiguren er fornyeligt blevet udpeget i et debatindlæg fra New York Times som en karakter, der er med til at "normalisere voldtægtskultur". En observation, som komikeren Dave Chappelle allerede fremhævede i et stand-up-show for 20 år siden.


Snurre Snup i 'Space Jam 2: The New Legacy'

Det kontroversielle stinkdyr er således blevet udeladt af den nye 'Space Jam 2', hvor en scene ellers blev indspillet i 2019, men dog aldrig animeret. Det er efter sigende sket lang tid før debatindlægget i New York Times, da den nye instruktør Malcolm D. Lee overtog posten.

Den planlagte scene i 'Space Jam 2' skulle ellers have præsenteret Pepé som en bartender, der lagde an på en kvinde spillet af Greice Santo. Da stinkdyret kommer for tæt på bliver han slået og får hældt en drink ud over sig.

Pepé skulle også i scenen fortælle, at Penélope Cat (katten, som Pepé jagter) har fået et tilhold mod ham - og LeBron James har en kommentar om, at Pepé ikke skal tage fat i andre Looney Tunes-medlemmer uden deres samtykke.

Sangerinden Santo har efter offentliggørelsen om, at scenen er slettet, udtrykt sin ærgrelse, da hun mente, at Pepé endelig fik, hvad han fortjente for sin (forkerte) opførsel.

Tidligere har Warner Bros. også fjernet andre ikke politiske korrekte karakterer og handlinger fra deres produktioner, herunder at Elmer Fjot og Onkel Hans Rødskæg (Yosemite Sam) ikke længere må bruge deres skydevåben på tv.

Space Jam 2: The New Legacy får premiere den 15. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rizzo

Det bliver snart ikke noget ved at se tegnefilm eller komedier mere, hvis det hele skal være så pokkers politisk korrekt. Jeg synes det er noget fis at sige Pepe le pew normaliserede "rape culture" for han blev jo altid latterliggjort, og var dersuden (så vidt jeg husker) ikke successfuld i hans jagt efter katten. Jeg har altid synes han var en sjov karakter. Hvad angår Lolas sexyness så var det jo ikke alt hun var, for hun var også en badass - desuden er det en sjov kontrast at snurre snup er "way out of her league".
Jeg forestiller mig at Space Jam 2 bliver meget mindre sjov end 1'eren.

rene

det er ærgeligt at man ligger under for politisk korekthed, der er snart ikke noget ved tingene længer alt hvad der hedder kant forsvinder

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

3 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter