Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: Flere 'Fast & Furious' spinoff-film er på vej

Bekræftet: Flere 'Fast & Furious' spinoff-film er på vej

Mere adrenalinpumpende og benzinfyldt action er allerede i støbeskeen 

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke mindre end 20 år siden, at den første film i den populære franchise ”Fast & Furious” ramte biograferne, og den har ikke set sig tilbage siden da. 

Hvad der oprindeligt blot skulle have været en trilogi, er nu oppe på en samling af otte film, og en premiere på den niende film, ’F9: The Fast Saga’, er lige rundt om hjørnet.

I forvejen har den enorme franchise allerede affødt spin-off filmen, Hobbs & Shaw, men andre potentielle spinoffs er allerede på tale. Og skal man tro produceren bag en række af de hæsblæsende film, Hiram Garcia, så er de involverede engageret i at få det til at ske.

- Vi tænker altid fremad, og vi er påbegyndt udarbejdelsen med det samme. Vi har faktisk en rigtig god historie, som vi har brygget sammen, fortæller Garcia til Comicbook.com.

Én af historierne vil være en direkte fortsættelse på succesen ’Hobbs and Shaw’, som, ifølge Garcia, forfatter Chris Morgan allerede er påbegyndt skriveprocessen på.

- Chris Morgan er en strålende forfatter, og han har taget hele universet i så mange forskellige retninger, men det skrider bestemt fremad. Jeg havde lige en samtale omkring det, lige før du og jeg snakkede, og jeg er virkelig spændt på, hvor det er på vej hen, men vi forsætter med at skubbe videre i programmet.

- Vi ved, at fansene ønsker det. Den første (Hobbs & Shaw) blev vel modtaget, og det var dét, vi havde brug for at vide. Fansene ville have mere, så det vil vi levere.

I mellemtiden må fans væbne sig med endnu mere tålmodighed, før de kan få lov til at se noget mere Furious-action.

’F9: The Fast Saga’s premiere er nemlig blevet udskudt med en måned mere, så premieren rykker fra 28. maj til 25. juni 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

4 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

4 timer siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

4 timer siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

5 timer siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

1 dag siden

Aktive debatter