Årets store Oscar-favorit 'Nomadland' kommer i biografen - og på streaming i Danmark

Golden Globe-vinderen har fået premieredato
Billede
(© 20th Century Fox)

I weekenden nuppede Nomadland priserne for Bedste Film og Bedste instruktør til Chloé Zhao ved Golden Globes. Og filmen ligner i den grad en af årets helt store Oscar-favoritter.

Nu har produktionsselskabet bag, Searchlight Pictures, annonceret, hvornår og hvordan danskerne kan få mulighed for at se den ventede film.

I en pressemeddelse skriver de nemlig, at 'Nomadland' vil få biografpremiere, så snart dørene til biograferne kan åbnes op igen. Altså senest fra den 6. april, som det ser ude lige nu.

Men 'Nomadland' vil også få streamingpremiere, og datoen ligger allerede fast. Således vil filmen udkomme på Disney+ fra den 30. april, hvor den kan ses af alle med abonnement.

Frances McDormand ses i hovedrollen som Fern, der lægger det konventionelle liv på hylden og springer ud som moderne nomade. Det bliver en spirituel rejse gennem det vestlige USA og dens smukke natur.

McDormand, som vi kender fra film som Fargo og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri nævnes også som stor kandidat til at løbe med sin tredje Oscar, mens Chloé Zhao allerede er på vej med sin næste film, Marvel-filmen Eternals.

Nomadland får premiere, når biograferne åbner - og lander på Disney+ fra 30. april.