Cookie- og Privatlivspolitik
'Spider-Man 3' får officiel titel - og den varsler om nye tider

'Spider-Man 3' får officiel titel - og den varsler om nye tider

Afsløringen kommer i video med Tom Holland

Stem op!
60
Stem ned!
0
(reset)

Den tredje film med Tom Holland som Edderkoppen har endelig fået en officiel titel, 'Spider-Man 3' hedder nu Spider-Man: No Way Home.

Titlen spiller altså videre på filmseriens home-tema, fra den første Homecoming, efterfølgeren Far from Home og nu 'No Way Home'. Og den varsler samtidig om, at intet er det samme mere efter den seneste films afslørende afslutning.

Peter Parker er ikke længere teenageren Peter Parker, der bor hos Tante May, han er nu superhelten Spider-Man. Det tyder altså i høj grad på, at trilogien afsluttes - og en mere moden og voksen Spider-Man kunne vente i eftertiden.

Handlingen i 'Spider-Man: No Way Home' er stadig hemmeligholdt, men vi ved, at den nye film vil introducere flere af Marvel-heltens skurke fra tidligere film, og hermed åbne op for et større multiverse.

Således har det også forlydt, at de tidligere Spider-Man-skuespillere Tobey Maguire og Andrew Garfield ville vende tilbage i superhelteklæderne.

Titlen lander efter et par dage, hvor filmens skuespillere har joket med alternative titler. Det hele blev afsløret i en video, hvor de laver sjov med, at Tom Holland spoiler alt for meget. Se den herunder:

Spider-Man 3: No Way Home får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

4 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter