Cookie- og Privatlivspolitik
'Spider-Man 3' får officiel titel - og den varsler om nye tider

'Spider-Man 3' får officiel titel - og den varsler om nye tider

Afsløringen kommer i video med Tom Holland

Stem op!
71
Stem ned!
0
(reset)

Den tredje film med Tom Holland som Edderkoppen har endelig fået en officiel titel, 'Spider-Man 3' hedder nu Spider-Man: No Way Home.

Titlen spiller altså videre på filmseriens home-tema, fra den første Homecoming, efterfølgeren Far from Home og nu 'No Way Home'. Og den varsler samtidig om, at intet er det samme mere efter den seneste films afslørende afslutning.

Peter Parker er ikke længere teenageren Peter Parker, der bor hos Tante May, han er nu superhelten Spider-Man. Det tyder altså i høj grad på, at trilogien afsluttes - og en mere moden og voksen Spider-Man kunne vente i eftertiden.

Handlingen i 'Spider-Man: No Way Home' er stadig hemmeligholdt, men vi ved, at den nye film vil introducere flere af Marvel-heltens skurke fra tidligere film, og hermed åbne op for et større multiverse.

Således har det også forlydt, at de tidligere Spider-Man-skuespillere Tobey Maguire og Andrew Garfield ville vende tilbage i superhelteklæderne.

Titlen lander efter et par dage, hvor filmens skuespillere har joket med alternative titler. Det hele blev afsløret i en video, hvor de laver sjov med, at Tom Holland spoiler alt for meget. Se den herunder:

Spider-Man 3: No Way Home får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

De 5 jeg glæder mig mest til er flg.

57 minutter siden
Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

5 timer siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

8 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

23 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

1 dag siden

Aktive debatter