'Spider-Man 3' får officiel titel - og den varsler om nye tider

Afsløringen kommer i video med Tom Holland
Billede
(© Sony Pictures)

Den tredje film med Tom Holland som Edderkoppen har endelig fået en officiel titel, 'Spider-Man 3' hedder nu Spider-Man: No Way Home.

Titlen spiller altså videre på filmseriens home-tema, fra den første Homecoming, efterfølgeren Far from Home og nu 'No Way Home'. Og den varsler samtidig om, at intet er det samme mere efter den seneste films afslørende afslutning.

Peter Parker er ikke længere teenageren Peter Parker, der bor hos Tante May, han er nu superhelten Spider-Man. Det tyder altså i høj grad på, at trilogien afsluttes - og en mere moden og voksen Spider-Man kunne vente i eftertiden.

Handlingen i 'Spider-Man: No Way Home' er stadig hemmeligholdt, men vi ved, at den nye film vil introducere flere af Marvel-heltens skurke fra tidligere film, og hermed åbne op for et større multiverse.

Således har det også forlydt, at de tidligere Spider-Man-skuespillere Tobey Maguire og Andrew Garfield ville vende tilbage i superhelteklæderne.

Titlen lander efter et par dage, hvor filmens skuespillere har joket med alternative titler. Det hele blev afsløret i en video, hvor de laver sjov med, at Tom Holland spoiler alt for meget. Se den herunder:

Spider-Man 3: No Way Home får premiere den 16. december.