Cookie- og Privatlivspolitik
'Spider-Man 3' bliver den mest ambitiøse solo-superheltefilm nogensinde

'Spider-Man 3' bliver den mest ambitiøse solo-superheltefilm nogensinde

Tom Holland fortæller om sit kommende Marvel-projekt

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

Superheltegenren har stået stille alt for længe, da corona og biografnedlukninger har tvunget mange blockbusters til at rykke deres premieredato. Dette betyder til gengæld, at der er rigtig meget at glæde sig til.

En af disse kommende titler er Spider-Man 3, der vil fortsætte Peter Parkers historie, efter *spoiler-alert* at hans identitet blev afsløret af Mysterio i slutningen på Spider-Man: Far From Home.

Meget tyder nu på, at 'Spider-Man 3' med god grund er en af de mest hypede kommende superheltefilm. Hovedrolleindehaveren Tom Holland har nemlig fortalt i et interview med Variety, at den kommende edderkoppefilm er den mest ambitiøse solo-superheltefilm nogensinde.

Herudover afslørede Holland desværre ikke meget andet om den kommende Marvel-film, selvom den unge skuespiller er kendt for at tale over sig i interviews.

Rygterne siger dog, at både Tobey Maguire og Andrew Garfield medvirker i den nye Spider-Man-film, der altså officielt ville forbinde alle 3 Spider-Man-franchises. Derudover vil også Benedict Cumberbatchs Doctor Strange spille en rolle i filmen.

Den Oscar-vindende Spider-Man: Into the Spider-Verse har tidligere samlet flere Spider-Man-udgaver fra forskellige parallelle universer. 

'Spider-Man 3' står lige nu til at få premiere den 16. december 2021.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.
Jeg glæder mig dog helt vildt til at se, hvad de finder på med denne film - især tanken om Tobey Maguire som Spiderman igen....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

4 timer siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

7 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

22 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

1 dag siden
Bukselak

1.The Batman klart den mest ventede film
2. Mission Impossible 7 da jeg elsker de 6 andre

1 dag siden

Aktive debatter