'Spider-Man 3' bliver den mest ambitiøse solo-superheltefilm nogensinde

Tom Holland fortæller om sit kommende Marvel-projekt
Billede
(© Sony Pictures)

Superheltegenren har stået stille alt for længe, da corona og biografnedlukninger har tvunget mange blockbusters til at rykke deres premieredato. Dette betyder til gengæld, at der er rigtig meget at glæde sig til.

En af disse kommende titler er Spider-Man 3, der vil fortsætte Peter Parkers historie, efter *spoiler-alert* at hans identitet blev afsløret af Mysterio i slutningen på Spider-Man: Far From Home.

Meget tyder nu på, at 'Spider-Man 3' med god grund er en af de mest hypede kommende superheltefilm. Hovedrolleindehaveren Tom Holland har nemlig fortalt i et interview med Variety, at den kommende edderkoppefilm er den mest ambitiøse solo-superheltefilm nogensinde.

Herudover afslørede Holland desværre ikke meget andet om den kommende Marvel-film, selvom den unge skuespiller er kendt for at tale over sig i interviews.

Rygterne siger dog, at både Tobey Maguire og Andrew Garfield medvirker i den nye Spider-Man-film, der altså officielt ville forbinde alle 3 Spider-Man-franchises. Derudover vil også Benedict Cumberbatchs Doctor Strange spille en rolle i filmen.

Den Oscar-vindende Spider-Man: Into the Spider-Verse har tidligere samlet flere Spider-Man-udgaver fra forskellige parallelle universer. 

'Spider-Man 3' står lige nu til at få premiere den 16. december 2021.