Cookie- og Privatlivspolitik
Ryan Reynolds deler verdens bedste idé til 'Deadpool 3' med Wolverine

Ryan Reynolds deler verdens bedste idé til 'Deadpool 3' med Wolverine

Deadpool på roadtrip med Logan

Stem op!
98
Stem ned!
0
(reset)

Deadpool vender tilbage i en tredje film, det blev slået fast af Marvel-chefen Kevin Feige for et par uger siden.

Og denne gang kommer den flabede superhelt til at indgå som en del af det allerede eksisterende MCU.

Det betyder formentlig, at Deadpool som karakter løsrives fra Fox' X-Men-univers - og dermed de figurer som optrådte dér.

Ryan Reynold havde ellers en genial plan for den tredje spillefilm. Det delte skuespilleren på Twitter:

- Før Disney købte Fox, ville 'Deadpool 3' være blevet et road trip film mellem Deadpool og Logan. Rashamon style. Jeg mener det.

Med Reynolds drilsk natur i mente, så var det måske blot ønsketænkning, fri fantasi eller en joke fra Deadpool-skuespillerens hånd, der også var med til at skrive Deadpool 2. Eller en måde at sprede sit budskab om psykisk sygdom, som også indgår i tweetet. 

Ikke desto mindre lyder det som verdens bedste ide. Forestil dig Wade Wilson og Wolverine i en bil tværs over landet - fortalt fra hver deres perspektiv. Og selvfølgelig med Hugh Jackman tilbage i rollen.

Og ja, det ville faktisk godt kunne være sket på trods af afslutningen på Logan, da den X-Men-film udspiller sig i 2029. Se hele X-Men tidslinjen her.

'Deadpool 3' får et nyt manuskript-makkerpar i søstrene Wendy og Lizzie Molyneux, der overtager Rhett Reese og Paul Wernick, og i hvilken retning de så går med den nye film vides endnu ikke, men den bliver R-rated. Måske møder han The Avengers?

Ryan Reynolds idé kan måske udspille sig i en fremtidig film, når MCU har startet deres egne X-Men-univers op med en ny Wolverine. Men ville det mon være det samme?

Deadpool 3 har endnu ikke en fastlagt premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.