Cookie- og Privatlivspolitik
'Paddington 3' er officielt på vej

'Paddington 3' er officielt på vej

Den marmeladeelskende bjørn vender tilbage

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Familiefilmene Paddington og Paddington 2 om den karismatiske og marmeladeelskende brune bjørn får endnu en efterfølger. Det har produktionsselskabet StudioCanal bekræftet overfor Variety

Detaljerne omkring 'Paddington 3' og dens plot er endnu ukendte, men skuespiller Hugh Bonneville har tidligere udtalt, at projektet var undervejs. Vi kan derfor håbe på, at Bonneville vender tilbage i rollen som Paddingtons adoptivfar. 

Paddington-filmene handler om en bjørn, der rejser hele vejen fra Peru til London for at finde et nyt hjem. Bjørnen ender alene og forvirret på Paddington Station, hvor han møder Brown-familien, som tager ham til sig.

De to første familiefilm i franchisen er begge blevet rost for deres charme, humor og skuespilspræstationer, hvor bl.a. Nicole Kidman og Hugh Grant har imponeret i hver deres skurke-rolle.

Instruktøren bag 'Paddington' og 'Paddington 2', Paul King, forventes ikke at vende tilbage i den tredje installation. King arbejder for tiden på forhistorien om Willy Wonka, hvor Timothée Chalamet og Tom Holland rygtes i hovedrollen som den eksentriske chokoladefabriksejer.

'Paddington 3' har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

"Det har produktionsselskabet Studiochanel bekræftet overfor Variety."
Mener I StudioCanal?

Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Vi mener selvfølgelig StudioCanal, tak for det skarpe øje.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

9 timer siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

1 dag siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

1 dag siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

2 dage siden
Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

3 dage siden

Aktive debatter