'Paddington 3' er officielt på vej

Den marmeladeelskende bjørn vender tilbage
Billede
(© SF Studios)

Familiefilmene Paddington og Paddington 2 om den karismatiske og marmeladeelskende brune bjørn får endnu en efterfølger. Det har produktionsselskabet StudioCanal bekræftet overfor Variety

Detaljerne omkring 'Paddington 3' og dens plot er endnu ukendte, men skuespiller Hugh Bonneville har tidligere udtalt, at projektet var undervejs. Vi kan derfor håbe på, at Bonneville vender tilbage i rollen som Paddingtons adoptivfar. 

Paddington-filmene handler om en bjørn, der rejser hele vejen fra Peru til London for at finde et nyt hjem. Bjørnen ender alene og forvirret på Paddington Station, hvor han møder Brown-familien, som tager ham til sig.

De to første familiefilm i franchisen er begge blevet rost for deres charme, humor og skuespilspræstationer, hvor bl.a. Nicole Kidman og Hugh Grant har imponeret i hver deres skurke-rolle.

Instruktøren bag 'Paddington' og 'Paddington 2', Paul King, forventes ikke at vende tilbage i den tredje installation. King arbejder for tiden på forhistorien om Willy Wonka, hvor Timothée Chalamet og Tom Holland rygtes i hovedrollen som den eksentriske chokoladefabriksejer.

'Paddington 3' har endnu ingen premieredato.