Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: Rian Johnsons nye Star Wars-trilogi er stadig på vej

Bekræftet: Rian Johnsons nye Star Wars-trilogi er stadig på vej

The Last Jedi-instruktøren er ikke færdig med Star Wars

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Da vi i sidste måned lavede en oversigt over de kommende 5 Star Wars-filmprojekter, fik vi flere kommentarer om, at vi måtte have lavet en fejl, fordi Rian Johnsons annoncerede Star Wars-trilogi ikke længere kunne være på vej.

Men nu bekræfter kilde, at den faktisk stadig er på vej. 

Det er journalisten Sariah Wilson, som efter et interview med instruktøren skriver på Twitter:

- Jeg deler det her nu, fordi jeg kan se, at jeg får mange forespørgelser om det. Ja, Rians SW trilogi er stadig på vej. Ingen datoer eller tidslinje, fordi han arbejder på andre projekter, men det sker stadig. DET ER ALT JEG VED OM DET.

I 2017 delte Rian Johnson vandene med Star Wars: The Last Jedi. Lucasfilm havde allerede tildelt instruktøren sin egen trilogi, men de seneste 4 år har vi ikke fået mange nye informationer om projektet, der skulle udforske en ny afkrog af det store sci-fi-univers.

Rian Johnson har i mellemtiden lavet den Oscar-nominerede krimifilm Knives Out med Daniel Craig, som han lige nu arbejder på en fortsættelse til.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Uanset hvor billigt Disney laver disse film vil de ende som nogen af film historiens største flops. se bare hans sidste star wars film. ja den tjente godt men var spået at blive den største nogensinde. men splittede fanbasen for evigt og gav 9'eren elendig intjening.

Personligt ser jeg ikke star wars igen efter fyringen af Gina Carano

Segoyuser/116755

Tja hvis du læser mange af de ting Gina Carano har skrevet synes det er forståeligt...

Tja vil dog heller ikke se flere SW, det som har været specielt kult kan slet ikke se hvorfor de i stedet vil bruge kræfter på nyt, total ny film, SW univers er bare sit helt eget!!

Mikkeluser/609908

The Last Jedi var ganske enkelt forfærdelig, og den ødelagde fuldstændig SW universet for mig. Jeg kommer aldrig til at se noget med Rian Johnson i SW igen.

Men hvorfor er fyringen af Gina Carano radikal for dig? Så vidt jeg kan læse mig frem til, så har Disney haft alt ret til at fyre hende efter voldsomme højre radikale kommentarer og udtalelser om, at hun er imod coronavaccinen og meget mere.
Jeg kan da godt forstå Disney ikke er interesseret i at associeres med disse holdninger og derfor fyrer hende?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.