Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Jurassic World 3

Alt vi ved om Jurassic World 3

Skuespillere, titlen, holdet bag og handling

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

Denne artikel blev første gang publiceret i november 2019. Vi opdaterer artiklen løbende.

Jurassic World 3 er en af næste års mest ventede film. Meget er stadig i det uvisse, men her er alt, vi ved om den næste kæmpeøgle-film i rækken.

Universal Pictures
Holdet bag
Steven Spielberg vender tilbage til universet, som han i sin tid startede med de to første film i den oprindelige Jurassic Park-trilogi. Denne gang bliver det dog i rollen som producer og ikke instruktør.

Instruktøren er derimod Colin Trevorrow, der også har skrevet de to andre Jurassic World-film, og instrueret den første fra 2015.

Manuskriptet til 'Jurassic World 3' laver Trevorrow i samarbejde med den nyankomne Pacific Rim: Uprising-manus-skribent Emily Carmichael samt den tilbagevendende forfatter Derek Connolly (Kong: Skull Island).

Titlen
Colin Trevorrow afslørede den kommende films titel på sin Twitter. Titlen blev "Jurassic World: Dominion", en kort og præcis titel, der varsler dinosauernes herredømme. Titlen blev postet i anledningen af den første dag på optagelserne i februar 2020.

Universal Pictures 
Skuespillerne
Det er officielt, at de tre originale hovedroller fra Jurassic Park vender tilbage i 'Jurassic World 3'. Man kan altså se frem til et glædeligt gensyn med Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum, der genforenes på det store lærred for første gang i 26 år.

Selvfølgelig indtages de to hovedroller atter af Chris Pratt som den ultimative dino-hvisker Owen Grady i selskab med Bryce Dallas Howard som Claire Dearing.

Det er desuden blevet offentliggjort, at DeWanda Wise kommer til at spille en central rolle, men hvem vides endnu ikke. Skuespillerinden er primært kendt for Spike Lees Netflix-serie 'She's Gotta Have It'.

Rollelisten byder derudover på navne som Mamoudou Athie samt gensyn med BD Wong og Isabella Sermon.

Universal Pictures
Handlingen
Plottet er endnu ukendt, men det er alligevel muligt at få en lille forsmag med den nye 8-minutter lange kortfilm 'Battle at Big Rock', der er offentligt tilgængelig på internettet. Se Battle at Big Rock her.

Efter Jurassic World 2: Fallen Kingdom er dinosaurerne nu ikke længere afgrænset til øen Isla Nublar og lever i stedet blandt mennesker. 'Battle at Big Rock' udspiller sig et år efter slutningen på den sidste film, og instruktør Colin Trevorrows pointe var netop at vise en tilfældig hændelse forårsaget af de løsslupne fortidsøgler.

Det er altså sandsynligt, at 'Jurassic World 3' kommer til at have lignende scener, hvor helt nye problemer i forhold til sameksistensen mellem mennesker og dinosaurer skal tackles.

Trevorrow har desuden udtalt, at filmen mere bliver en 'Jurassic Park 6', der skal binde serien sammen med den oprindelige Jurassic Park-trilogi, bl.a. med tilbagebringelsen af de originale skuespillere. Han har også kaldt den en "science-thriller". 

Instruktøren har yderligere fortalt, at handlingerne i den første Jurassic Park-trilogi vil have direkte betydning for 'Jurassic World: Dominion', og at alle seks film kommer til at føles som én lang historie.

Chris Pratt har udtalt af filmen kommer til at føles som Avengers: Endgame, da den bringer de gamle karakterer sammen med de nye i én episk fortælling.

Jurassic World 3 © Universal Pictures

Optagelserne
Optagelserne på 'Jurassic world 3: Dominion' blev kendt for at være en af de første produktioner, som fokuserede på corona-restriktioner og -beskyttelse for hele filmholdet. Filmen færdiggjorde sine optagelser i november 2020. Trevorrow lagde den 23. oktober 2020 et billede op på Twitter, hvor skuespillerne fra den originale Jurassic Park-trilogi var med på optagelserne.

Camp Cretaceous
Mens vi venter på kulminationen af Jurassic World-trilogien, kan man genbesøge universet i animationsserien Jurassic World: Camp Cretaceous. Colin Trevorrow har udtalt, at selvom serien følger nye karakterer og er helt sin egen, så vil især sæson 2 og en eventuel kommende sæson 3 af dinosaurserien væve film- og seriehistorierne sammen. Trevorrow hinter endda til, at karakterernes opdagelser i 'Camp Cretaceus' vil have direkte forbindelse til 'Jurassic World: Dominion'.

'Jurassic World 3: Dominion' står lige nu til at få dansk premiere den 9. juni 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

5 timer siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

8 timer siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

9 timer siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

11 timer siden
Heidi

Glæder mig til at se flere en 5 men mine hurtig 5 valg er:

11 timer siden

Aktive debatter