Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2021?

Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2021?

Stem på din top 5 og vind biografbilletter

Stem op!
227
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er afsluttet. Tillykke til vinderne Birdysaurus og Astrid, der er blevet kontaktet direkte.

______________

Endelig! Et nyt år er begyndt, og det er tid til at se fremad. Og i biograf-regi er der virkelig meget at glæde sig til i 2021.

Året byder nemlig på både allerede planlagte 2021-storfilm samt mange af de rykkede blockbusters fra 2020. Du kan bl.a. se frem til længeventede danske titler, et utal af spændende familiefilm, actionbrag, Oscar-darligs og hele 9 superhelte-/superskurkefilm.

Så hvilke film glæder du dig mest til at se i det nye år? Du kan stemme på op til 5 titler.

Det har ikke været let, men vi har nomineret 50 titler, som du kan stemme på. Se alle årets kommende biograffilm her.

Del begrundelsen bag dine stemmer i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen.

Vi glæder os til at tage del i biografåret 2021 med dig!

Hvilke film glæder du dig mest til?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg glæder mig mest til, kan ikke få nok af Afdeling Q, og jeg er vild med de lidt mere overnaturlige historier også, så Conjuring og Ghostbuster er også med på listen :)

Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de fem film jeg helst vil se, men fem film jeg helt sikkert også skal se..

Både Black Widow og Wonder Woman har jeg glædet mig til længe, så de er helt bestemt på listen.. elsker alt hvad Marvel laver, også de mindre anmelderroste film, for selvom plottet ikke fungerer, så gør karaktererne altid noget for mig.. DC har ramt plet for mig med Wonder Woman, så derfor skal jeg selvfølgelig se den..!

Fast & Furious er jeg vild med og selvom jeg nogle gange har tænkt, at de burde stoppe nu eller der er dele af filmene jeg ikke er så draget af, så vender jeg tit tilbage til dem og hver gang der kommer en ny film skal den selvfølgelig have en chance..

Space Jam så jeg som barn, til mit VHS bånd var slidt op, så selvfølgelig skal jeg se toeren - og huske mig selv på det er en toer der kommer tyve+ år efter den første film, så jeg ikke får forhøjet mine forventninger og ødelagt oplevelsen for mig selv før den overhovedet startede..

Hvidsten Gruppen så jeg med min mor, da den kom i biografen, og kan huske vi begge syntes den var så fin, et stykke dansk historie godt fortalt - men da den sluttede manglede vi en masse og var klar til af se mere.. så er glad ved at se der kommer en toer og skal selvfølgelig se den..

Derudover var der i hvert fald 12 film, som minimum, som jeg SKAL se og nok yderligere fem-ti film jeg ender med at se, fordi jeg elsker at gå i biografen, foruden de fire-ni film jeg ikke selv regnede med jeg skulle se, men som jeg ender med at se på opfordring fra andre.. ja, det.. bliver (endnu) et godt filmår!

Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.
Fast and F har set de andre og selvfølgelig skal man da se denne os.
Ternet Ninja 2 skal se om den kan leve op til den første :)

Birdysaurus

Bond 25: No Time to Die
Spionen over dem alle ganske enkelt! Allerede som bette knægt var jeg fascineret over James Bond - hans kvikke bemærkninger, alle de fede biler og gadgets, hvordan han altid gav Q en hovedpine, hans flirten med Miss Moneypenny osv. Samt Dr. No var én af min mormors ynglings film, hun havde kun 10 VHS film stående under deres gamle TV, og jeg elskede at ligge på den lille 2 mands sofa der lå på skråt foran den, selv i mine sene teenage år hvor jeg sidst holdt ferie hos dem - og jeg var en høj knægt, lige over de 2 meter, så foretrukkede jeg at sove på den lille sofa, selv om der var både seng ovenpå, og kæmpe 7 mands sofa i hjørnet jeg kunne benytte mig af. Jeg var næsten lige blevet teenager da James Bond blev genoplivet, hvor Goldeneye kom ud, jeg blev bidt med det samme! Samt jeg har altid været lidt af en spillenørd, så jeg var mere end god til Nintendo 64 spil, hvor jeg var lokal bymester 4 år i træk til Goldeneye 64 i den årlige ungdomsklubturnering blandt 4 klubber.

Black Widow
Ført og fremmest Scarlet Johansen! - Suk... Hun har altid været min moviecrush siden Home Alone 3, og The Horse Whisperer.
Ikke mindst, Marvel! Hvad er der ellers at sige? Mine onkler og ældre fætter havde altid diverse Marvel og DC magasiner liggende, foruden andre publikationer, hvor jeg arvede alt hvad de havde løbende.

Dune
Jeg har altid været Sci-Fi nørd, hvor jeg blev bidt fuldstændigt af mini serien i 2000, så filmen for første gang efter jeg så de 3 episoder, og læste Frank Herbert's novelle efter. Glæder mig virkeligt meget til den nye indspilning.

Godzilla vs. Kong
Min mormors absolut favorit blandt de 10 VHS film hun havde var King Kong fra 1952, hun var 17-18 år da den kom ud, og efterkrigstiden efter Anden Verdenskrig havde stadigvæk sine spor, så det må havde været en helt anden oplevelse at se sådan en film for første gang. Hvert gang jeg ser noget med King Kong, tænker jeg altid på mormor, deres sofa som jeg har elsket at sove i siden jeg var baby under min mors ferier, og sidst som teenager hvor jeg var på sommerferie hos min mors barndomsby, hvor jeg boede i knapt 6 år, fra lige før førsteklasse, til midt sjette klasse. Jeg kan næsten smage de meget fedtede pandekager hun plejede at lave, og enten den røde eller grønne saftevand, og så lige en Sun Lolly is fra fryseren i min morfars skur udenfor.

The Matrix 4
Kan huske den første fra 1999 hvor jeg var inde og se premieren på denne. Det var et Wake-Up øjeblik på en del måder, der blandt andet resulterede i min første uddannelse indenfor IT, og har altid været nysgerrig efter hvor langt kaninhullet ville gå på mange livs beslutninger siden. Samt den mindes mig tilbage til min dage med Age of Empire 2, og Delta Force 2. Jeg tog Sir Neo som gamertag i AoE2, jeg var sikkert en af de bedste i verdenen til denne, jeg kunne spille imod 3 af mine kammerater over LAN og vinde de fleste kampe,1 vs 1 ville jeg vinde 9/10, jeg øvede mig typisk med 3 Hardest når jeg var alene. Tog Private Neo til mig på Delta Force 2, hvor jeg endte som Capt. Neo efter en del forfremmelser efter X antal kills i turneringer på netcafeen.

Hanne

James Bond 25: Da den ser rigtig spændende ud.
Fast and furious 9: Er helt vild med denne film serie og har set alle de andre i film serien. Jeg har sågar nogle af dem.
Marco effekten: Denne spændende film serie har jeg fundt rigtigt godt med i og set alle de forgående film.Jeg sidder klistret til skærmen/lærredet, når jeg ser dem.
Top Gun 2: Maverick: Da jeg har set den 1. og var fænget og vild med den. Desuden er musikken og sangene suverænt gode i den 1. film, så hvorfor ikke nu?
Familien jul 3 - Nissehotellet: Da jeg er vild med jul og julefilm. De andre var rigtig gode så hvorfor ikke også denne?

Tina

Jeg har savnet nogle gode gyserfilm, så håber 2021 kan bringe dette. Og hvem glæder sig ikke til noget mere afdeling Q og en efterfølger til en gammel klassiker?

Morbius
A Quiet Place 2
The Conjuring 3
Marco Effekten
Hvidstengruppen 2

Askeuser/70115

Det er jo helt sindssygt det her år vi har i vente. Selvfølgelig på et nederen grundlag, men brokker mig ikke nødvendigvis hvis vi får lov at komme i biffen og se nogen af de skønne film.!.

Black Widow
Eternals
Shang-Chi
Spiderman 3
Top Gun 2: Maverick

Jeppe

Dune: jeg elsker alt hvad Villeneuve har rørt ved indtil videre og nåede simpelthen at læse bogen som forberedelse, før den blev udskudt..

M:I 7: Jeg er en sucker for de nye MI film, enormt vellykkede action film, og den vanviddets optrapning af spektakularitet de kører med må jeg bare være vidne til.

A Quiet Place 2: Jeg var vild med etteren og har dyb respekt for gyserfilm der går det ekstra skridt for at skabe karakterer man holder af, en god fortælling og en film med sjæl og ikke kun billige effekter. Og så er ideen bare god.

Bond: Altså Bond, ham vil man bare ikke gå glip af. Bond filmene er globale begivenheder og selvfølgelig skal jeg se med. Desuden skal fremragende Daniel Craig sendes afsted med et brag som kan mærkes. Meget skuffet ved hver eneste rykning af premierer..

The Trianglen of Sadness:
Har totalt slugt Östlunds film, som har en utrolig genkendelig og unik tone og stil. Og så fatter han virkelig at spidde den nordiske folkeånd i særdeles giftig og dog komisk satire.

Metteuser/530663

A quiet place 2: 1'eren overraskede positivt. Jeg er ikke til de vilde gys, men her kan jeg være med og hoppe lidt i sædet.

No time to die: Bond, James Bond. Behøver jeg at sige mere?

Marco effekten: Spændt på det nye cast.

MI7: Garanti for action. Ethan Hunt er det 21. århundredes svar på Indiana Jones.

The King's men: Igen forventer jeg action. Kingsman er et sjovt univers, og jeg blev godt underholdt af de to første.

Michael

Det er helt klart Dune jeg ser mest frem til.
Jeg er stor tilhænger af Franks Herberts univers.
Jeg har set David Lynchs version mange gange. Selvom mange syntes den ikke er god, så er jeg vild med den.
Jeg håber den levet op til forventningerne.

Derudover så er Boss baby 2 også imødeset herhjemme. Med 2 børn på 9 og 11, så falder den lige i deres smag.

Space Jam 2. Fordi 1'eren var genial. Kan de levere det samme, så bliver det en fed film, med et super soundtrack og en masse gode grin. Det har vi nok brug for i år.

Kong vs Godzilla lyder som en kommende kult klassiker. Giv mig gerne flere store monstre. (pacific rim 3 ville være en god start)

Den sidste jeg valgte var Matrix. Det er bare en must see. Det er Keanu reeves og Carrie-Anne Moss. Hvordan hun kommer ind i billedet ved jeg ikke. Hun døde i Matrix 3. Bliver spændene at se.

Vi måtte kun nævne 5.. Men et boblere er der blevet plads til her.
The Addams Family, Uncharted og Ghostbusters: Afterlife.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julie

Hvor kan man se Golden Globes i Danmark i år?

1 dag siden
Seps <3

Jeg håber sådan på at i får lov til at åbne op snarest muligt..

4 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Tja hvis du læser mange af de ting Gina Carano har skrevet synes det er forståeligt...

6 dage siden
VIPER

...Men jeg vil lige indskyde at Goro & Reptile faktisk er med.
Man ser lige den firearmede tyksak komme springene (1:47),

1 uge siden
Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Vi mener selvfølgelig StudioCanal, tak for det skarpe øje.

1 uge siden

Aktive debatter