Cookie- og Privatlivspolitik
90-årig legende bekræfter: Jeg laver 'Dødbringende våben 5'

90-årig legende bekræfter: Jeg laver 'Dødbringende våben 5'

Richard Donner is not too old for this shit

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

Richard Donner er en legende i Hollywood. Han har titler som The OmenSuperman, The Goonies, Scrooged og de fire Dødbrigende Våben-film under bæltet.

Donners seneste film som instruktør er den 15 år gamle Bruce Willis-film 16 Blocks fra 2006. Men hvis man troede, at den nu 90-årige instruktør var gået på pension, så kan man hellere tro om igen.

I et nyt interview med The Daily Telegraph bekræfter Donner nemlig, at han er på vej med 'Dødbringende våben 5':

- Det her er den sidste. Det er både mit privilegie og pligt at afslutte det. Det er spændende, faktisk.... Hahaha! Det bliver den sidste, det lover jeg.

Over årene har den femte film om Riggs og Murtaugh været på tale af flere omgange, og sidste år blev den faktisk officielt annonceret at de to hovedroller, Mel Gibson og Danny Glover, havde sagt ja til en ny film i serien. Og tilbage i november udtalte Gibson også, at actionfilmen stadig var på tegnebrættet.

Franchisen startede i 1987 og den hidtil sidste film, Dødbringende våben 4, udkom i 1998. Siden da har man omsat den til tv-serie i 2017 - dog uden nogle af de oprindelige kræfter.

Interviewet med Richard Donner melder ikke noget ud omkring en evt. produktion eller premieredato på 'Dødbringende våben 5'.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

5 timer siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

2 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

6 dage siden

Aktive debatter