Mads Mikkelsen udtaler sig for første gang om sin rolle i 'Fantastiske skabninger 3'

Den danske stjerne om Johnny Depp og Grindelwald
Billede
(© Star Wars: Rogue One / Disney)

For en uge siden stod det klart, at Mads Mikkelsen overtager Johnny Depps rolle i Fantastiske skabninger 3 som den onde troldmand Gellert Grindelwald.

Nu udtaler den danske stjerne sig for første gang om den overraskende afskedigelse af Depp - og hvad vi kan forventes os af Mads Mikkelsen i det magiske Harry Potter-univers.

I et interview med Entertainment Weekly bliver Mikkelsen spurgt om, hvordan hans udgave af Grindelwald vil adskille sig fra Depps:

- Jamen, det bliver jo mig. Det er én forskel, svarer danskeren med sit vanlige glimt i øjet, men fortsætter så:

- Nej, det er det vanskelige ved den her rolle. Vi arbejder stadig på det. Der kommer til at være en bro mellem, hvad Johnny lavede, og hvad jeg kommer til at gøre. Og på samme tid skal jeg også gøre det til min egen. Men vi bliver nødt til at finde nogle koblinger og broer [til den tidligere udgave af karakteren, red.], så den ikke fuldstændigt løsriver sig fra, hvad han allerede mesterligt har opnået.

Den 55-årige skuespiller reflekterer også over måden, han overtog rollen på:

- Jobmæssigt er det åbenlyst super interessant og skønt. Men også et chok, at det kom efter det, der skete, som er super trist. Jeg ønsker dem begge det bedste. Dette er triste omstændigheder. Jeg håber, at de begge meget snart er oppe på hesten igen.

Mads Mikkelsen kan lige nu opleves i hele to film i de danske biografer, nemlig Druk og Retfærdighedens ryttere.

Fantastiske skabninger 3 får premiere den 14. juli 2022.