Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm: Kommende stjerneskud i coming of age-film

Ugens premierefilm: Kommende stjerneskud i coming of age-film

Lukas Graham, Viggo Mortensen, japansk animation og sickflick

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Danske film har kronede dage i biograferne disse dage. Denne uge byder på to film, der er eksempler på danskere, der har haft succes i udlandet, i henholdsvis både filmens verden og musikkens.

Et 7 år langt projekt om at dokumentere bandet og fænoment Lukas Graham, Viggo Mortensens instruktionsdebut, repremiere på en japansk animationsklassiker og en rørende coming of age-film.

Lukas Graham

7 Years of Lukas Graham
Bandet Lukas Graham har høstet enorm anerkendelse, ikke bare i Danmark, men i særdeleshed også i udlandet. Filmen følger de unge drenge, da de tager til USA og er blevet signet med pladeselskabet Warner Bros..

Derfra går deres karriere øjensynligt kun en retning, men bag succesen og facaden, kæmper frontpersonen med at balancere berømmelse, familieliv og sin egen personlige integritet.

BILLETTER

Falling

Falling
Viggo Mortensen er kendt for en perlerække af gode præstationer og roller - fra Ringenes Herre til sidste års Oscar-vindende Green Book. Nu træder den dansk-amerikanske skuespiller bag kameraet og prøver kræfter med at instruere og skrive manus.

’Falling’ handler om et anstrengt far-sønforhold, og da faren Willis demens bliver værre, flytter faren hjem til sin søn John. John må tålmodigt stå til mål for sin fars tilnærmelser, i et håb om at kunne reparere deres forhold.

BILLETTER

Akira

Akira
Den ikoniske japanske animationsklassiker 'Akira' fra 1988, kan du nu få muligheden for at se på det store lærred. I fremtidens Neo Tokyo, er byen domineret af vold og uro, og befolkes af alt fra børne-motorcykelbander, terrorister og undercover embedsmænd med lysky affærer.

Statens har eksperimenteret på en række børn med telekinesiske kræfter. Vi følger drengen Tetsuo, der muligvis er det længede ventede overmenneske: Akira.

BILLETTER

Milla

Milla
Den unge Milla er dødeligt syg. Hun bliver forelsket i den rodløse og småkriminelle pusher Moses.

Selvom situationen udfordrer forældrene til det yderste, bliver forelskelsen vigtig for Milla ift. at lære sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag, som om det var den sidste.

Filmen har det unge stjerneskud Eliza Scanlen i hovedrollen, der inde for de sidste par år har været med i 'Sharp Objects', Little Women og The Devil All the Time. I rollerne som Millas forældre, får Scanlen selskab af den altid gode Ben Mendelsohn og af Essie Davis, der er kendt for The Babadook.

BILLETTER

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Seps <3

Jeg håber sådan på at i får lov til at åbne op snarest muligt..

1 dag siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Tja hvis du læser mange af de ting Gina Carano har skrevet synes det er forståeligt...

3 dage siden
VIPER

...Men jeg vil lige indskyde at Goro & Reptile faktisk er med.
Man ser lige den firearmede tyksak komme springene (1:47),

5 dage siden
Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Vi mener selvfølgelig StudioCanal, tak for det skarpe øje.

5 dage siden
Michael

En af de ting der får mig i MK humør, er deres legendariske tema sang. Hvor er den?
Den dag i dag kan den stadig give mig gåsehud.

5 dage siden

Aktive debatter