Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars 7-9: Her er George Lucas' vision for den nye trilogi

Star Wars 7-9: Her er George Lucas' vision for den nye trilogi

Darth Maul som skurken, og Prinsesse Leia som the Chosen One

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

I en ny bog: ’The Star Wars Archives: 1999-2005’, fortæller George Lucas om de planer, han havde for Star Wars Episode 7, 8 og 9. Bogen handler primært om produktionen af prequel-trilogien med en visuel rejse gennem Star Wars-universet, men indeholder også et eksklusivt interview med Star Wars-skaberen.

En af de primære afsløringer, som Lucas kommer med i bogen, er, at Darth Maul, fra The Phantom Menace, ville være vendt tilbage som trilogiens hovedskurk. Han ville være blevet leder af den kriminelle underverden og have fået markant indflydelse i universet, som følge af Imperiets fald.

Maul ville ligeledes have fået en lærling, Darth Talon, som ville have rollen som hans Darth Vader. Darth Mauls tilbagevending blev teaset i Solo: A Star Wars Story, hvor han tonede frem i en lignede rolle som leder af forbrydersyndikatet ’Crimson Dawn’. Filmen underleverede i biografen, hvilket satte en eventuel fortsættelse på pause, og skurken er derfor ikke blevet udforsket mere i film.

I sequel-trilogien ville det så have været op til Carrie Fishers Prinsesse Leia at få Darth Maul ned med nakken. Ifølge Lucas ville Leia have overtaget Lukes rolle som ’the Chosen One’, og mens Luke var ude for at gendanne Jedi-ordenen, ville det være Leias mål at genetablere Republikken og skabe fred på tværs af universet.

George Lucas endte dog med at opgive sin sequel-trilogi. Udover en lille rolle som kreativ konsulent i de tidlige stadier af Disneys trilogi, så har Lucas ikke været involveret i Star Wars, siden han solgte rettighederne til Mickey Mouse-firmaet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Larsuser/471603

Vi skulle hellere have gået med en filmatisering af Heir to the Empire af Timothy Zahn. Grand Admiral Thrawn (i bogen) er en formidabel skurk.

Wayne

Have foretrukket Lucas version...

Patrick

Kunne have været cool at se. Uden mange detaljer lyder det umiddelbart væsentligt mere imteressant, end hvad vi fik.

Heine

Den må jeg have fat i, lyder spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

20 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

4 dage siden

Aktive debatter