Cookie- og Privatlivspolitik
Events og særvisninger i november - fra Lukas Graham til Nick Cave

Events og særvisninger i november - fra Lukas Graham til Nick Cave

Biograferne bugner af spændende begivenheder 

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Glæd dig til en længere række events og særarrangementer i november. For udover de regulære filmvisninger i landets biografer, kan man nemlig se frem til alt fra forpremierer og et one-woman-show til koncerter og teaterstykker.

Vi bringer således et overblik over alle månedens events og særvisninger herunder. De er listet i kronologisk rækkefølge. Klik på overskrifterne for mere information og billetter.

Forpremiere på ‘7 Years of Lukas Graham’ - den 4. november
Få en enestående oplevelse, når der inviteres til forpremiere på dokumentarfilmen '7 Years of Lukas Graham'. Lukas Graham er efterhånden et band, de fleste kender. Ja, mange kan skråle med på sange som '7 Years', 'Love Someone' og 'Mama Said'.

Instruktør René Sascha Johannsen har fulgt forsangeren Lukas Forchhammer igennem 7 år. Man kommer derfor helt tæt på Lukas i både medgang og modgang - når fanskaren opbygges, priser skal vindes og tabes, og privatlivet jongleres.

Vises i CinemaxX København og Odense

Fleabag

One-woman-showet 'Fleabag' - den 5. november
Gør dig klar til at skraldgrine, når one-man-showet 'Fleabag' kommer til CinemaxX. På scenen står Fleabag, spillet og skrevet af Phoebe Waller-Bridge, der i løbet af kun 67 minutter vil få dig til at skraldgrine. Dette prisvindende one-woman-show var inspirationskilde til den succesrige serie af samme navn.

Forestillingen spillede for udsolgte sale i New York og London, så gå ikke glip af dette “i sandhed hysterisk morsomme show” (The New Yorker) på det store lærred. Stykket er optaget på Londons West End og vises med engelske undertekster.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus

Intimkoncert med Nick Cave det store lærred - den 5. november
Torsdag den 5. november kan du opleve den bevægende og intime koncert med Nick Cave, når koncertfilmen ’Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace’ vises på det store lærred.

Den australske rocksanger er kun akkompagneret af et klaver, en storslået rumklang og hans dybe røst, som leder os gennem et repertoire fra det tidlige Bad Seeds og Grinderman til det seneste Nick Cave & the Bad Seeds album 'Ghosteen'.

Vises i Biffen Nordkraft, Empire, Grand Teatret, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Nordisk Film biograferne Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Randers, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg Kennedy og Aarhus C.

Julemandens datter 2

Forpremiere på 'Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal' - den 7. og 8. november
Du og din familie kan komme til forpremiere på 'Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal'. I filmen er Kong Vinters krystal blevet stjålet, og det er nu op til Lucia og hendes ven Oliver at finde den.

I jagten på tyven kommer de på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt. Kan de to venner nå at redde julen?

Vises den 7/11 i Atlas Biograferne, Bibliografen Bagsværd, Big Bio Herlev, Nordhavn, Cinema Center Helsingør, Moviehouse Hellerup, Park Bio, Valby Kino, Værløse Kino, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Nordisk Film Biograferne Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Trøjborg, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy og Aarhus C.

Vises den 8/11 i Atlas Biograferne, Baltoppen Bio, Big Bio Herlev, Bio Viften, Nordhavn, Cinema Center Helsingør, Park Bio, Værløse Kino, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Nordisk Film Biograferne Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Trøjborg, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy og Aarhus C.

'Cyrano de Bergerac' - den 8. november

James McAvoy vender tilbage til de skrå brædder i en ny bearbejdelse af 'Cyrano de Bergerac' fra National Theatre i Londons West End. Teaterstykket 'Cyrano de Bergerac' er skrevet i 1987 af Edmond Rostand, men den romantiske komedie bringer stadig den dag i dag stor underholdning samt stof til eftertanke.

Edmond Rostands mesterværk er bearbejdet af Martin Crimp og instrueret af Jamie Lloyd. Teaterstykket bliver bragt til live med lingvistisk opfindsomhed i en hyldest til Cyranos kamp mod overvældende odds. Skal du se, om det lykkes Cyrano at vinde Roxanes hjerte? Teaterstykket vises med engelske undertekster.

Vises i CinemaxX København, Odense Aarhus

Retfærdighedens ryttere

Forpremiere på 'Retfærdighedens Ryttere' - den 9. november
Manden bag 'Blinkende lygter' har samlet et stjernespækket cast til en moderne komedie om fællesskab, hævn og livets mening. Oplev filmen som en af de første til forpremiere mandag den 9. november.

Filmen handler om militærmanden Markus, der mister sin kone i en togulykke, og nu står alene tilbage med sin datter. Det ligner et uheld. Men pludselig dukker Otto og hans to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler op med konspirationsteorier om et planlagt attentat.

Vises i Bibliografen Bagsværd, Big Bio Herlev, Big Bio Nordhavn, Gentofte Kino, Ikast Bio, Park Bio, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Nordisk Film Biograferne Dagmar, Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Imperial, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Trøjborg, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy og Aarhus C.

Forpremiere på gyser-komedien ’Freaky’ med Vince Vaughn - den 11. november
Vil du se Vince Vaughn i rollen som forvirret high school-pige? Så kom med til forpremiere på gyser-komedien 'Freaky' den 11. november.

En ung high school-pige skifter nemlig i filmen krop med en drabelig seriemorder, efter han prøver at slå hende ihjel med en magisk kniv. Nu har hun 24 timer før skiftet bliver permanent… og seriemorderen bliver ved med at dræbe i hendes krop.

Vises i Atlas Biograferne, Moviehouse Hellerup, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Nordisk Film Biograferne Esbjerg Broen, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy og Aarhus C.


Koncertfilmen ’Little Mix: LM5 - The Tour Film’ - den 21. og 22. november
Kom helt tæt på Little Mix - den første gruppe, som vandt det britiske X-Factor. Gruppens turné i 2019 er for længst afsluttet, men nu har du chancen for at genopleve den og komme helt tæt på pige-bandet med koncertfilmen ’Little Mix: LM5 - The Tour Film’ - og fejre lanceringen af deres 6. album 'Confetti', der udkommer den 6. november.

Den anmelderroste LM5 turné startede i Madrid og inkluderede hele 40 koncerter i alt. Det var Little Mix’ sjette tour for at udbrede deres femte album 'LM5'. Skal du med Little Mix backstage? Forsalget er startet.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus

Present Laughter

Teaterkomedien 'Present Laughter’ - den 24. og 28. november
En kaotisk hvirvelvind af kærlighed, ensomhed, sex og panik. Tag med, når Nöel Cowards teaterkomedie 'Present Laughter’ vises i biografen. Den er optaget live på The Old Vic i London og følger stjerneskuespilleren Garry Essendines farverige liv i den moderne beretning om berømmelse og begær.

I rollen som Garry Essendines ses Andrew Scott, der er kendt fra BBC’s ’Sherlock’ og ’Fleabag’. Vil du se hvilket kaos berømthed kan frembringe? Så køb dine billetter allerede nu. Stykket vises med engelske undertekster.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus

Yung Lean: In My Head - den 27. november
Filmen vises kun med engelske undertekster og fortæller en succeshistorie af en størrelsesorden, som det aldrig før er overgået en svensk hip hop-kunstner. En gribende generationshistorie.

Efter at have udsendt en YouTube-video, som hurtigt får millioner af visninger, turnerer Yung Lean som 16-årig med sit band Sad Boys hele verden rundt og får tiltrukket sig opmærksomhed fra nogle af de største navne i musikbranchen, heriblandt Frank Ocean, Travis Scott og Justin Bieber.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus

Croods 2

Forpremiere på ’Croods 2: En ny tid’ - den 28. og 29. november
Hvad skal familien stille op, når der allerede bor en familie i deres udvalgte nye hjem? Sæt kryds i kalenderen og tag familien under armen, når den står på forpremiere på animationsfilmen 'Croods 2: En ny tid'. 

Da vi sidst så familien Croods havde de overlevet alverdens farer og katastrofer i den forhistoriske tid, men nu står familien overfor en ny udfordring - de skal finde et nyt sted at leve. Køb dine billetter allerede nu.

Vises den 28/11 i Atlas Biograferne, Baltoppen Bio, Big Bio Herlev, Big Bio Nordhavn, Bio Viften, Valby Kino, CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Vises den 29/11 i Atlas Biograferne, Big Bio Herlev, Big Bio Nordhavn, Bio Viften, CinemaxX København, Odense og Aarhus.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

10 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden