Eksklusiv streaming-premiere: Ny blodig, dansk gyser er klar til at gå over din grænse

Se 'Breeder' på Blockbuster.dk nu (sponsoreret)
Billede
(© Breeder (LevelK))

Gysere er et kærkomment særsyn i dansk film, men med den yderst brutale Breeder får vi et ægte dansk gys, der ovenikøbet tør at gå linen blodigt ud.

’Breeder’ kan købes og lejes eksklusivt på Blockbuster.dk:

’Breeder’ følger Mia, der bliver involveret i et mystiske firma, som viser sig at være aldeles skruppelløs i jagten på at skabe en foryngelseskur. 

Mia finder nemlig ud af, at firmaets direktør kidnapper og fanger kvinder i bure og bruger dem som forsøgskaniner i processen bag kuren mod alderdom. Denne gruopvækkende opdagelse bliver starten på en blodig og brutal rejse ind i et menneskeligt mørke for Mia.



I rollen som Mia finder man en intens Sara Hjort Ditlevsen, der tager genre-termen ’final girl’ til nye grusomme højder, mens hun forsvarer sig mod to yderst ubehagelige og voldelige fangevogtere.

’Breeder’ serverer kort fortalt sin uhyggelige historie med masser af eksplicit tortur, blodig vold og ikke mindst yderst klamme eksperimenter, der bl.a. involverer kvinders underliv.

Så hvis du skulle være i tvivl om dansk film kan diske op med et voldsomt, blodigt og urovækkende gys, så er du det bestemt ikke efter, at du har set ’Breeder’.

Spørgsmålet er så bare, om du har maven til det?

Køb eller lej ’Breeder’ på Blockbuster.dk her.