/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Efter Johnny Depps exit: Fans forlanger Amber Heard ud af 'Aquaman 2'

Efter Johnny Depps exit: Fans forlanger Amber Heard ud af 'Aquaman 2'

Erstatningen er måske allerede fundet

Stem op!
60
Stem ned!
0
(reset)

Som følge af Johnny Depps fratræden fra rollen som Grindelwald i Fantastiske skabninger 3 har fans af Depp startet en underskriftindsamling imod skuespillerens eks-hustru Amber Heards optræden i Aquaman 2.

Underskriftindsamlingen, under titlen ”Remove Amber Heard from Aquaman 2”, har i skrivende stund lidt over en million underskrifter, der kræver, at Amber Heard fyres fra rollen som Mera i ’Aquaman 2’. Heard optrådte første gang i rollen som superhelten i Zack Snyders Justice League og fortsatte i rollen i Aquaman fra 2018.

Læs også: Mads Mikkelsen er favorit til at erstatte Johnny Depp i 'Fantastiske skabninger'

Det er ikke første gang, at fans har forsøgt at få Heard ud af franchisen. Allerede tilbage i februar blev der lavet flere underskriftindsamling mod hende. Den offentlige modvilje mod hende lader dog til at have nået nye højder, da indsamlingerne fra dengang ”kun” nåede op til 61.000 underskrifter.

Internettet har også allerede hendes udskiftning klar. Fans foreslår Emilia Clark som hendes erstatning. I det tilfælde ville Emilia Clark blive genforenet med Jason Momoa, der spiller Aquaman. Da de to spillede overfor hinanden i rollerne som Daenerys Targaryen og Khal Drogo i første sæson af HBOs ’Game of Thrones’.

Aquaman 2 får efter planen premiere den 15. december 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

12 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

18 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

1 uge siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden