Cookie- og Privatlivspolitik
Efter Johnny Depps exit: Fans forlanger Amber Heard ud af 'Aquaman 2'

Efter Johnny Depps exit: Fans forlanger Amber Heard ud af 'Aquaman 2'

Erstatningen er måske allerede fundet

Stem op!
60
Stem ned!
0
(reset)

Som følge af Johnny Depps fratræden fra rollen som Grindelwald i Fantastiske skabninger 3 har fans af Depp startet en underskriftindsamling imod skuespillerens eks-hustru Amber Heards optræden i Aquaman 2.

Underskriftindsamlingen, under titlen ”Remove Amber Heard from Aquaman 2”, har i skrivende stund lidt over en million underskrifter, der kræver, at Amber Heard fyres fra rollen som Mera i ’Aquaman 2’. Heard optrådte første gang i rollen som superhelten i Zack Snyders Justice League og fortsatte i rollen i Aquaman fra 2018.

Læs også: Mads Mikkelsen er favorit til at erstatte Johnny Depp i 'Fantastiske skabninger'

Det er ikke første gang, at fans har forsøgt at få Heard ud af franchisen. Allerede tilbage i februar blev der lavet flere underskriftindsamling mod hende. Den offentlige modvilje mod hende lader dog til at have nået nye højder, da indsamlingerne fra dengang ”kun” nåede op til 61.000 underskrifter.

Internettet har også allerede hendes udskiftning klar. Fans foreslår Emilia Clark som hendes erstatning. I det tilfælde ville Emilia Clark blive genforenet med Jason Momoa, der spiller Aquaman. Da de to spillede overfor hinanden i rollerne som Daenerys Targaryen og Khal Drogo i første sæson af HBOs ’Game of Thrones’.

Aquaman 2 får efter planen premiere den 15. december 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

3 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

17 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden