Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: 6 film på vej med Jussi Adler-Olsens 'Afdeling Q'

Bekræftet: 6 film på vej med Jussi Adler-Olsens 'Afdeling Q'

12 år med Carl Mørck og Assad

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Det var dejligt nyt, da vi i fredags kunne bekræfte, at en af næste års største biograftitler, Afdeling Q-filmen Marco effekten, kommer tidligere i biografen.

Filmen om kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad skulle have haft premiere den 4. februar, men får nu biografpremiere den 21. januar 2021.

Samtidig kom nyheden med et par ord fra filmens producer, Mikael Rieks, der fortalte i en pressemeddelelse, at vi kan se frem til yderligere 5 film over de næste 12 år.

- Med 'Marco effekten' har vi taget hul på en tolv årsplan med realiseringen af de sidste seks planlagte romaner i Jussi Adler-Olsens imponerende romanserie om Afdeling Q. Vi har knapt afsluttet arbejdet med den første af filmene, mens vi nu er i gang med at udvikle den næste film i filmserien, for med vores tre hovedspillere som omdrejningspunkt kan vi garantere biografpublikummet en lang række store krimi-oplevelser, fortæller Rieks.

Vi har fra starten vidst, at der kom minimum fire film i de nye filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens univers, men planen er altså nu udvidet med to titler. De to er dog ikke skrevet endnu, og derfor mangler vi alt fra titler til udgivelsesdatoer på bøgerne og premieredatoer for filmene. 

Martin Zandvliet (Dirch, Under sandet) står bag 'Marco effekten', og de to primære roller spilles af Ulrich Thomsen og Zaki Youssef som hhv. Carl Mørck og Assad.

Marco effekten får premiere den 21. januar 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

2 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

2 dage siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

2 dage siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

3 dage siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

5 dage siden

Aktive debatter