Vild slutspurt for Fast & Furious-serien: 3 nye film afslutter det hele

Familie, biler og 11 film
Billede
(© Universal Studios)

Det ser ud til, at Dom og familien er ved at nærme sig vejs ende. Det er offentliggjort, at The Fast and the Furious-serien bliver afsluttet efter sin 11. film, som altså kommer til at være enden den snart 20 år lange action-franchise. 

Justin Lin, der har været involveret universet som instruktør af flere omgange i bl.a. The Fast and The Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious 5, Fast & Furious 6 samt den kommende 9'ende film, kommer også til at stå for de sidste to film.

Det forlyder, at Lin sandsynligvis kommer til at fortælle en større historie fordelt over de to film, for at kunne konkludere den 11 film lange franchise. Manuskripet vil blive forfattet af Chris Morgan, der stod for historierne til film 3-8.

Rollelisten vil (selvfølgelig) indeholder en masse velkendte ansigter, såsom Michelle RodriguezTyrese GibsonChris “Ludacris” BridgesJordana BrewsterNathalie Emmanuel og Sung Kang.

Til dig, der kommer til at savne universet, er der heldigvis stadig spinoff-filmene Hobbs & Shaw at se frem til, hvor makkerparret Dwayne "The Rock" Johnson og Jason Statham indtager scenen, og mon ikke Vin Diesel kommer til at kigge forbi.

Ligesom, at der arbejdes på en kvindelige fokuset spin-off film sat i universet.

Fast & Furious 9 får premiere den 27. maj 2021, hvornår hhv. film nr. 10 og 11 lander er endnu uvist.