Cookie- og Privatlivspolitik
Vild slutspurt for Fast & Furious-serien: 3 nye film afslutter det hele

Vild slutspurt for Fast & Furious-serien: 3 nye film afslutter det hele

Familie, biler og 11 film

Stem op!
77
Stem ned!
0
(reset)

Det ser ud til, at Dom og familien er ved at nærme sig vejs ende. Det er offentliggjort, at The Fast and the Furious-serien bliver afsluttet efter sin 11. film, som altså kommer til at være enden den snart 20 år lange action-franchise. 

Justin Lin, der har været involveret universet som instruktør af flere omgange i bl.a. The Fast and The Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious 5, Fast & Furious 6 samt den kommende 9'ende film, kommer også til at stå for de sidste to film.

Det forlyder, at Lin sandsynligvis kommer til at fortælle en større historie fordelt over de to film, for at kunne konkludere den 11 film lange franchise. Manuskripet vil blive forfattet af Chris Morgan, der stod for historierne til film 3-8.

Rollelisten vil (selvfølgelig) indeholder en masse velkendte ansigter, såsom Michelle RodriguezTyrese GibsonChris “Ludacris” BridgesJordana BrewsterNathalie Emmanuel og Sung Kang.

Til dig, der kommer til at savne universet, er der heldigvis stadig spinoff-filmene Hobbs & Shaw at se frem til, hvor makkerparret Dwayne "The Rock" Johnson og Jason Statham indtager scenen, og mon ikke Vin Diesel kommer til at kigge forbi.

Ligesom, at der arbejdes på en kvindelige fokuset spin-off film sat i universet.

Fast & Furious 9 får premiere den 27. maj 2021, hvornår hhv. film nr. 10 og 11 lander er endnu uvist.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers). Men, hvad ved vi nu til dags om Hollywood’s film-universer. Gad vide, måske er det her slet ikke enden alligevel? Og med flere spin-off film med Hobbs & Shaw og en kvindelig fokuseret spin-off i universet også, så ser det univers alligevel ikke helt ud til at være “kørt ud” endnu(hihi, :-D).

“Get ready for The ride of a lifetime”, ;-).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/471603
Larsuser/471603

Vi skulle hellere have gået med en filmatisering af Heir to the Empire af Timothy Zahn. Grand Admiral Thrawn (i bogen) er en formidabel skurk.

3 dage siden
Wayne

Have foretrukket Lucas version...

4 dage siden
Christian

Men Fight Club er for lavt nede. Efter min mening er det hans bedste.

4 dage siden
Rasmus/Musen

En Live-action udgave af Lilo & Stitch? Det var Ikke lige det, som jeg tænkte ville ske umiddelbart inden for den nærmeste fremtid.

5 dage siden
Patrick

Kunne have været cool at se. Uden mange detaljer lyder det umiddelbart væsentligt mere imteressant, end hvad vi fik.

1 uge siden

Aktive debatter