Manuskriptet til den danske gyser 'Sidste Time 2' er skrevet

25-års jubilæums-interview med Dennis Jürgensen og Martin Schmidt i ny podcast
Billede
(© Regner Grasten Film)

Den danske gyser Sidste Time kan i år fejre sit 25-års jubilæum. I den anledning lagde filmens instruktør Martin Schmidt og forfatter Dennis Jürgensen vejen forbi vores podcast.

Samtalen kom bl.a. ind på, om der nogensinde havde været planer om en fortsættelse til gyseren - og det har der:

- Alt for mange år efter kom Regner (Grasten, producer, red.) og sagde, at nu ville han gerne lave 'Sidste Time 2'. Vi holdte nogle møder, og vi havde fundet Frederiksberg hospital, hvor det skulle foregå på.

Læs også: Der har aldrig været så mange gysere i biografen til Halloween som nu.

- Vi ville gerne have nogenlunde det samme cast. Så det skulle ligesom være en reunion - så vidt jeg husker - nogle år efter, fortæller Martin Schmidt og fortsætter:

- Vi kunne sagtens have lavet den. Jeg ved ikke, hvordan det var gået. Men så lavede han en eller anden seer-undersøgelse, en eller anden opinions-ting, som Regner tit gør, hvilket måske er meget klogt. Hvor han fandt ud af, at der måske var gået for lang tid imellem etteren og toeren.

- Så manuskripterne ligger stadig hjemme hos dig, afslutter Martin med henvisning til Dennis Jürgensen.

De bekræfter således begge, at der forelægger flere udkast og versioner af manuskriptet til 'Sidste Time 2'. Men om det nogensinde bliver realiseret, det er uvist:

- Man skal aldrig sige aldrig, siger Martin spøgefuldt til sidst.

Hør de to herrer fortælle flere historier om 'Sidste Time' og give deres fortolkning af filmens kringlede slutning samt flere detaljer om 'Sidste Time 2', i vores podcast #51, der er ude nu:

Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den:
På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i podcast-app (Android og iPhone)

BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.