Cookie- og Privatlivspolitik
Der har aldrig været så mange gysere i biografen til Halloween som nu

Der har aldrig været så mange gysere i biografen til Halloween som nu

Det bugner af horror i biffen - både til familien og de mere hårdføre

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Corona har betydet, at flere store biograftitler har rykket premieredatoer. Men det har også åbnet døren for mindre titler - og det betyder bl.a., at biograferne bugner af gyserfilm her op til Halloween.

Fra på torsdag er hele fire nye film klar til at sprede uhygge i biograferne - og der er både noget til familierne og noget til de mere hårdføre.

The Witches

Roald Dahl-klassikeren 'The Witches' - eller 'Heksene' på dansk - har fået en ny makeover af Robert Zemeckis (Tilbage til fremtiden, Forrest Gump), der bl.a. har hyret Anne Hathaway som overheksen.

Filmen følger en forældreløs dreng, der flytter ind hos sin bedstemor. De rodes ind i et mørkt komplot fra overheksen, der har samlet alle sine heksekollegaer fra hele verden - undercover - for at lægge skumle planer.

'The Witches' er en perfekt Halloween-tur for hele familien med masser af humor og små gysende øjeblikke.

The Craft: Legacy

En selvstændig opfølger til hekse-kultklassikeren The Craft fra 1996. Fire outsiders går sammen og begynder at bedrive heksekunster. Men i takt med, at deres ritualer og besværgelser tager til, bliver det også farligere. En mørk fjende synes desuden også at lure i kulissen.

I hovedrollen som den nye pige i gruppen, Lily, ses stortalentet Cailee Spaeny fra bl.a. Bad Times at the El Royal, Pacific Rim: Uprising og HBO-serien 'Devs'. Mens rollelisten også gemmer på 90'er- og X-Files-stjernen David Duchovny.

Come Play

Monsteret gemmer sig i telefonen i 'Come Play', der handler om den stumme dreng Oliver, som via sin mobiltelefon kommer i kontakt med Larry - et monster, som du ikke ønsker at blive venner med.

'Come Play' leder tankerne hen på uhyggelige internetfænomener som The Momo Challenge og The Slenderman. Filmen går i fodsporene på andre gys, som har koblet teknologi og horror sammen, tænk bare på Poltergeist og Countdown.

Breeder

Det er sjældent, at vi kan få lov til at se dansk gys til Halloween - men i år har du endelig muligheden! 

Den danske horrorfilm 'Breeder' følger pigen Mia, som bliver indblandet i en modbydelige kidnapningsaffære med et helsekostfirma, der vil give sine kunder ungdommen tilbage.

'Breeder' er brutal og blodig, som du sjældent har set i en dansk film!

Filmen vises til en række særvisninger i flere biografer omkring dagene før og efter Halloween, hvor man også kan møde folkene bag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/471603
Larsuser/471603

Vi skulle hellere have gået med en filmatisering af Heir to the Empire af Timothy Zahn. Grand Admiral Thrawn (i bogen) er en formidabel skurk.

3 dage siden
Wayne

Have foretrukket Lucas version...

4 dage siden
Christian

Men Fight Club er for lavt nede. Efter min mening er det hans bedste.

4 dage siden
Rasmus/Musen

En Live-action udgave af Lilo & Stitch? Det var Ikke lige det, som jeg tænkte ville ske umiddelbart inden for den nærmeste fremtid.

5 dage siden
Patrick

Kunne have været cool at se. Uden mange detaljer lyder det umiddelbart væsentligt mere imteressant, end hvad vi fik.

1 uge siden

Aktive debatter