David Fincher er tilbage! 3 store Netflix-film får biografpremiere

Se premieredatoer - samt den første trailer til 'Mank'
Billede
(© Mank / Netflix)

Lige nu kan du se Aaron Sorkins The Trial of the Chicago 7 i biograferne - men kun frem til og med den 15. oktober.

Og nu er det så endelig officielt, at vi kan derudover kan se frem til yderligere tre store Netflix-film i de danske biografer. Vi taler Oscar-kandiderende titler af instruktører som Ron Howard  George Clooney og ikke mindst David Fincher - hvis længeventede 'Mank' i dag også har fået sin første teaser-trailer.

Her er de tre films premieredatoer - alle titler vil kun spille i begrænset tid og i et begrænset antal biografer. 



Hillbilly Elegy (premiere den 12. november)

Instrueret af Ron Howard og baseret på J.S. Vances ‘Hillbilly Elegy’ om tre generationer af en appalachiansk familie set fra den tilbagevendte jura-studerende søns persepktiv. Glenn Close, Amy Adams, Haley Bennett og Freida Pinto medvirker. 

 

Mank (premiere den 19. november)

Mesterinstruktøren David Fincher har denne gang kastet sig over en anden mester. Filmen bygger på Finchers egen fars manuskript om Herman J. Mankiewiczs kontroverser med Orson Welles over, hvem af de to der egentligt skrev det Oscar-vindende manus til Citizen Kane (1941). Gary Oldman spiller titelrollen, mens Tom Burke spiller Welles, og Amanda Seyfried ses i en stor rolle. 

The Midnight Sky

The Midnight Sky (premiere den 10. december) 

George Clooney står bag den post-apokalyptiske film om en forsker og hans ensomme tilstedeværelse på Arktis. Her forsøger han at stoppe en kommende katastrofe. Clooney spiller hovedrollen, mens Felicity Jones og David Oyelowo ses som astronauter.