Cookie- og Privatlivspolitik
Trailers: 3 nye film får premiere i denne uge

Trailers: 3 nye film får premiere i denne uge

Roman Polanski, Jack London & Janelle Monáe 

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

De danske biografer har tre premierefilm på programmet denne uge. Og der er mystik i luften.

Vi skal til Frankrig i slutningen af det 19. århundrede, hvor Roman Polanski fortæller historien om en uretfærdigt dømt soldat. Vi skal til Napoli, hvor vi følger en ung sømand, der forsøger at blive forfatter. Og sidst, men ikke mindst, skal vi med Janelle Monáe tilbage til slavetidens USA, hvor hun i rollen som Eden lever et brutalt slaveliv.

Antebellum
Det genrelegende thriller-drama 'Antebellum forgår i et raceopdelt USA i sydstaterne. Her følger man det brutale liv på en bomuldsplantage - bl.a. slavinden Edens hårde liv. Hun og de andre slaver lever i konstant frygt for de hårdhændede hvide, som styrer hverdagen med hård og hånende hånd. Det betyder både brutal vold og voldtægt.

Traileren lover på samfundskommenterende uhygge, der lægger sig op ad den nyere bølge af gysere som Get Out og Us.

BILLETTER

 

Martin Eden
Løst baseret på romanen af Jack London under samme navn, følger filmen en ung sømand. Ambitiøst aspirerer den unge mand om at bryde ud af proletariat, ved at blive en forfatter.

Bogen foregår originalt Oakland på den amerikanske vestkyst, men er blevet flyttet til den syditalienske havneby Napoli. Instruktøren Pietro Marcello benytter sig af tidligere greb, hvor han blander dokumentariske klip med sine egne klip, for at sløre forholdet mellem fiktion og dokumentar.

BILLETTER

Officer og Spion
I en præmis, der ekkoer Roman Polanskis eget liv, er ’Officer og Spion’ en fortælling om soldaten Alfred Dreyfus, en officer, der bliver dømt for at have spioneret for tyskerne.  

Oberst Georges Picquart kommer dog på sporet af at Dreyfus er uretfærdigt dømt. I rollen som Georges Picquart ses Jean Dujardin, der er et kendt ansigt på den internationale scene, i film som The Wolf of Wall Street og sin hovedrolle i den Oscar-vindende stumfilm The Artist.

BILLETTER

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter