Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events september 2020

Oversigt: Events september 2020

Forpremierer, repremierer og alt imellem

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

De danske biografer byder på en masse spændende særarrangementer i løbet af september. Der vil være noget for enhver smag, med forpremierer, musikfilm, teater, en repremiere og en dokumentar. 

After 2: After We Collided (3/9)
For fans af After kan du som en af de første få indblik i det næste kapitel i Tessa og Hardings romance. Traileren lover hed og intens kærlighed i de to unge menneskers komplicerede forhold.
Vises i Cinema Center Helsingør, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Nordisk Film biografer Odense, Falkoner, Fields, Palads, Kolding, Aalborg Kennedy, Aalborg City Syd, Aarhus C, Herning, Esbjerg Broen, Frederikssund, Hillerød, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Randers, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves.

Druk (7/9)
Tag med Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe på druk. Thomas Vinterbergs nye film, hvor han hylder ungdommen og livet, kan ses til forpremiere den syvende september.
Vises i Bio viften, Empire Bio, Park Bio, Moviehouse Hellerup, Nordisk Film biograferne Dagmar, Falkoner, Fields, Palads, Esbjerg Broen, Frederikssund, Herning, Hillerød, Koldning, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Randers, Trøjborg, Aarhus C, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy.

Madklubben (7+8/9)
Fik du ikke nok af sommervejret? Så tag med Stina Ekblad, Kirsten Olesen og Kirsten Lehfeldt en tur til Italien, hvor vejret er varmt, maden er lækker og grinene sidder løst. Venter man med at se filmen til forpremieren til den 8. september, kan man se fimen for 50 ,- i udvalgte bigorafer, i samarbejde med Biografklub Danmark. 

Break The Silence: The Movie (10-13/9)
Det koreanske boyband indtager det store lærred i dokumentaren 'Break The Silence: The Movie'. Så nyder du at skråle med på sangene, kan du dedikere halvanden time af dit liv til behind-the-scenes optagelser fra deres Love Yourself World Tour og komme helt tæt på det koreanske musikfænomen.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Druk + Scarlet Pleasure (14/9)
Få en eksklusiv oplevelse og se Scarlet Pleasure optræde med deres sang 'What A Life' fra Druk. Den vil blive performet i Imperial og streamet ud til udvalgte biografer. 

Antebellum (16/9)
Med produceren bag Get Out og Us, kommer der en ny gyser med det amerikanske multitalent, Janealle Monae i hovedrolle. Kom til snigpremiere og se filmen som nogle af de første i Danmark.
Vises i Cinemaxx København, Odense og Aarhus, Moviehouse Hellerup, Nordisk Film biograferne Fields, Palads, Odense, Aarhus C, Esbjerg Broen, Frederikssund, Herning, Hillerød, Koldning, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Randers, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves og Aalborg Kennedy.

Harry Potter og fangen fra Azkaban (19-20/9)
Genoplev den tredje Harry Potter film, når Nordisk Film tager dig tilbage til Hogwartz, med tilhørende mystisk, uhygge, varulve og Sirius Black. Den tredje film i rækken var instrueret af ingen andre end Alfonso Cuarón, der efterfølgende har lavet mesterværkerne Children of Men, Gravity og den Oscar-vindende Roma.
Vises i Nordisk Film biograferne Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Koldning, Køge, Lynby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy og Aarhus C.

Far til fire og vikingerne (26-27/9)
Det nyeste medlem af Far til fire-filmene melder sin ankomst i de danske biografer, og du kan være en af de første til at tage med far, Søs, Lille Per og hele familien til familieterapi i en vikingelandsby, til CinemaxX’ forpremierer.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Hansard (24/9)
Til den mindre arkaiske teatergænger, vises der et nyt teaterstykke, skrevet af Simon Woods, som er optaget optaget i National Theatre i London. Der er store skuespilskræfter at finde, i form af Lindsay Duncan, der bl.a. kendes fra Birdman og About Time, samt Alex Jennings, som var med i The Lady in The Van og The Queen.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

David Attenborough: A Life on Our Planet + Q&A (28/9)
David Attenborough er et navn, en mand og en stemme som de fleste nok forbinder med naturen. Med et væld af bjergtagende og stærke naturdokumentarer på CV’et, vises legendens seneste dokumentar ’David Attenborough: A Life on Out Planet’. Der vil også være en mulighed for at stille spørgsmål til David Attenborough.
Arrangementet foregår i CinemaxX København.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

12 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

5 dage siden

Aktive debatter