Cookie- og Privatlivspolitik
Druk får sensationel åbningsweekend!

Druk får sensationel åbningsweekend!

Mads Mikkelsen og Co. trodser Corona og giver håb for biograferne

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Vinterbergs Druk har solgt intet mindre 102.366 billetter efter den første weekend i biograferne, og den får således den største åbning for et drama i hele syv år.

Faktisk skal vi tilbage til Vinterbergs egen Jagten for at finde en større premiereweekend til et drama i de danske biografer.

'Druk', der handler om fire gymnasielærere, der påbegynder et alkoholforsøg, har solgt 88.966 billetter for selve premiereweekenden og 13.400 snigpremierebilletter.

Det er ikke mindst imponerende, når man tager i betragtning, at der under Corona-pandemien er en række ristriktioner i biograferne, bl.a. til antallet af sæder, der kan blive solgt. Men biograferne har fulgt regeringens retningslinjer til punkt og prikke, og publikum har følt sig trykke ved at sætte sig til rette i de bløde stole.

Hos Zentropa og Nordisk Film er der også stor glæde over resultatet. Direktør i Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, udtaler:

- Det her er en helt sensationel premiereweekend for et dansk drama. Det er en kæmpe forløsning at kunne konstatere, at det danske biografpublikum virkelig har taget fantastisk godt imod filmen og føler sig trygge over at gå i biografen. Der er godt styr på sikkerheden og restriktioner i landets biografer og dertil masser af sale, der viser 'Druk', for at efterkomme den store efterspørgsel.  Så kombineret med et usædvanligt stærkt word-of-mouth og en ekstraordinær premiereweekend er der ingen tvivl om, at filmen har direkte kurs mod et samlet flot resultat.

I weekenden vandt filmen tilmed prisen for Bedste skuespiller på filmfestivalen i San Sebastián, der helt særligt gik til hele ensemblet bestående af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe foruden to øvrige priser.

'Druk' kan selvfølgelig ses i biografer landet over.

Køb dine billetter til 'Druk' her

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter