Cookie- og Privatlivspolitik
Druk får sensationel åbningsweekend!

Druk får sensationel åbningsweekend!

Mads Mikkelsen og Co. trodser Corona og giver håb for biograferne

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Vinterbergs Druk har solgt intet mindre 102.366 billetter efter den første weekend i biograferne, og den får således den største åbning for et drama i hele syv år.

Faktisk skal vi tilbage til Vinterbergs egen Jagten for at finde en større premiereweekend til et drama i de danske biografer.

'Druk', der handler om fire gymnasielærere, der påbegynder et alkoholforsøg, har solgt 88.966 billetter for selve premiereweekenden og 13.400 snigpremierebilletter.

Det er ikke mindst imponerende, når man tager i betragtning, at der under Corona-pandemien er en række ristriktioner i biograferne, bl.a. til antallet af sæder, der kan blive solgt. Men biograferne har fulgt regeringens retningslinjer til punkt og prikke, og publikum har følt sig trykke ved at sætte sig til rette i de bløde stole.

Hos Zentropa og Nordisk Film er der også stor glæde over resultatet. Direktør i Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, udtaler:

- Det her er en helt sensationel premiereweekend for et dansk drama. Det er en kæmpe forløsning at kunne konstatere, at det danske biografpublikum virkelig har taget fantastisk godt imod filmen og føler sig trygge over at gå i biografen. Der er godt styr på sikkerheden og restriktioner i landets biografer og dertil masser af sale, der viser 'Druk', for at efterkomme den store efterspørgsel.  Så kombineret med et usædvanligt stærkt word-of-mouth og en ekstraordinær premiereweekend er der ingen tvivl om, at filmen har direkte kurs mod et samlet flot resultat.

I weekenden vandt filmen tilmed prisen for Bedste skuespiller på filmfestivalen i San Sebastián, der helt særligt gik til hele ensemblet bestående af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe foruden to øvrige priser.

'Druk' kan selvfølgelig ses i biografer landet over.

Køb dine billetter til 'Druk' her

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

1 dag siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

4 dage siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

5 dage siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

6 dage siden

Aktive debatter