Cookie- og Privatlivspolitik
Nu kan du få årets cooleste Gentlemen hjem i din dagligstue

Nu kan du få årets cooleste Gentlemen hjem i din dagligstue

Se 'The Gentlemen' på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Så er instruktør Guy Ritchie ('Snatch') tilbage i sin hjemmevante genre, nemlig den legesyge og replik-rappe gangsterfilm med den Blockbuster-aktuelle The Gentlemen - og han har samlet sig et imponerende hold af skuespillere.

'The Gentlemen' kan købes eksklusivt på Blockbuster.dk i en uge fra 22. juni - og lejes fra 13. juli.

'The Gentlemen' handler om narkobaronen Mickey Pearson, der står overfor at skulle sælge sit marihuanaimperium.

Venner og fjender står derfor i kø for at overtage Mickeys position - og inden længe har gangsteren både politiet, mafia-konkurrenter og en pengeafpressende privatdetektiv på nakken. Men hvem kan Mickey og hans håndlanger Ray stole på?

Matthew McConaughey har fundet den store cigar frem og spiller rollen som Mickey med følgeskab af bl.a. en velspillende Charlie Hunnam, en overstadig Hugh Grant og en humoristisk Colin Farrell.

Flere af kino.dk's brugere har også set filmen - og deler flere positive ord om den:

★★★★★★
- Det er helt genial underholdning. (Anders)

★★★★★★
- Tak for en værdig efterfølger til 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' og 'Snatch'. Mange fine detaljer og super skuespil fra de mange stjerner ... Elsker den sorte humor og slang - kort sagt - mor er glad. (Kirsten)

★★★★★
- Filmen var en glædelig overraskelse, og jeg har allerede lyst til at se den igen. (Oliver)

- Hvis man kan lide Guy Ritchie, kommer man til at elske denne! En solid action-komedie fuld af vilde og voldsomme scener med en del suveræne punch-lines ind imellem. (Kristine)

'The Gentlemen' kan købes eksklusivt på Blockbuster.dk i en uge fra 22. juni - og lejes fra 13. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tommy

Har selvfølgelig set alt hvad Guy Ritchie har lavet, og var sikker på at man havde set det bedste fra ham med især Snatch, men ud af det blå kommer der så denne perle med et væld af A-Liste skuespillere, og jeg havde bestemt ikke regnet med at Hugh Grant på den måde kunne overraske, men han stjæler hver en scene han er med i, hold nu op hvor er han god, men han har også nogle fantastiske skuespillere at spille imod og med, jeg skal se denne film en del gange, og den ene gang bare for Hugh's skyld, man kan sammenligne det lidt med da Tarantino samlede Travolta op af ligegyldighedens rendesten, godt set Hr Ritchie :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.