Cookie- og Privatlivspolitik
Film om 90'ernes hiphop-stjerne Vanilla Ice er på vej - hovedrollen er fundet

Film om 90'ernes hiphop-stjerne Vanilla Ice er på vej - hovedrollen er fundet

Dave Franco skal være cool som is!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

I starten af 90'erne var Vanilla Ice over alt.

Hiphop-musikeren med det borgerlige navn Robert Matthew Van Winkle udgav det storsælgende album 'To the Extreme', toppede hitlisterne med den Grammy-nominerede ørehænger "Ice Ice Baby", optrådte i 'Teenage Mutant Ninja Turtles II' med sangen "Ninja Rap", datede kort Madonna og fik hovedrollen i sin egen film, 'Cool as Ice'.

Isen smeltede dog hurtigt, og de senere år har Vanilla Ice hovedsageligt optrådt på reality-tv - udover et par gæsteroller hos Adam Sandler.

Men nu kan Vanilla Ice snart komme på alles læber igen. Hollywood arbejder nemlig på en fortælling om hiphopperens liv under titlen 'To the Extreme'.

Filmen vil berette om den unge Vanilla Ices rejse til stjernestatus fra en bilsælger uden uddannelse til toppen af hitlisterne. Men 'To the Extreme' vil også have fokus på bagsiden af medaljen, således kæmper den unge mand både med berømmelse, afpresningsforsøg og ikke at sælge ud, mens han begår musikhistorie.

Nu er skuespilleren, der skal portrættere den iskolde rapper fundet. Det bliver Dave Franco.

Det afslører skuespilleren selv i et nyt interview. Han fortæller, at filmen rent tonemæssigt vil lægge sig op ad The Diaster Artist, hvor man blander det humoristiske med det hjerteskærende.

Dave Franco afslører endvidere, at han har mødtes personligt med Vanilla Ice, der "har givet dem interessante informationer, som offentligheden ikke kender".

Den 35-årige skuespiller, der er lillebror til James Franco, har tidligere medvirket i film som Now You See Me og Nerve, men rollen som Vanilla Ice kan skyde ham op i en ny liga i Hollywood. Dave Franco debuterer snart også som instruktør med thrilleren 'The Rental'.

'To the Extreme' har endnu ingen instruktør tilknyttet, ej heller en premieredato.


Dave Franco i 'Warm Bodies' (2013) - Fotograf: Jan Thijs - © 2012 Summit Entertainment, LLC

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter