Cookie- og Privatlivspolitik
Se billederne: Jurassic World-skuespiller fyldt med blå mærker

Se billederne: Jurassic World-skuespiller fyldt med blå mærker

Må lave sine egne stunts grundet corona

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Den tredje film i Jurassic World-serien, Jurassic World: Dominion, har fuld gang i optagelserne igen, efter de i marts på grund af coronavirussens udbrud måtte lukke ned.

Nu er optagelserne i stedet rykket til England, hvor man er startet med at filme her i juli. Og det ser ud til at have været en hård omgang for en af hovedrollerne, skriver Collider.

Bryce Dallas Howard, der spiller rollen som Clarie Dearing, har nemlig måttet udføre sine egne stunts. Det skyldes, at Universal har lavet udførlige retningslinjer for at undgå spredning af virussen, og det inkluderer altså, at skuespillerne må udføre stunts selv. Det har givet den kvindelige skuespiller nogle store blå mærker, som hun nu har foreviget på Twitter.

Her skriver hun: ”Hånden op hvis du er glad for at lave dine egne stunts igen."

Billedet kommer på opfordring fra filmens mandlige hovedrolle Chris Pratt, der syntes, de var så ”crazy sick”, at omverden måtte se dem.

Ifølge mediet Variety har retningslinjerne, som Universel har implementeret på filmsettet kostet i omegnen af 5 millioner dollars, hvilket svarer til cirka 32,5 millioner kroner. Det inkluderer blandt andet, at hele filmholdet skal testes tre gange om dagen, få tjekket deres temperatur og ekstra rengøring.

Der er endnu ikke sluppet meget ud om handlingen i 'Jurassic World: Dominion', men sidst vi forlod universet, blev alle dinosaurerne lukket ud på fastlandet, så det tyder på, at der venter noget oprydningsarbejde for Chris Pratt og Bryce Dallas Howard.

Det er endnu engang Colin Trevorrow, der instruerer, og han har valgt at bringe nogle gamle kendinge tilbage til den kommende film. Herunder den gamle trio med Sam Neil, Laura Dern og Jeff Goldblum.

Jurassic World: Dominion forventes at få dansk premiere den 10. juni 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

3 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter