Se billederne: Jurassic World-skuespiller fyldt med blå mærker

Må lave sine egne stunts grundet corona
Billede
(© JURASSIC WORLD (UIP))

Den tredje film i Jurassic World-serien, Jurassic World: Dominion, har fuld gang i optagelserne igen, efter de i marts på grund af coronavirussens udbrud måtte lukke ned.

Nu er optagelserne i stedet rykket til England, hvor man er startet med at filme her i juli. Og det ser ud til at have været en hård omgang for en af hovedrollerne, skriver Collider.

Bryce Dallas Howard, der spiller rollen som Clarie Dearing, har nemlig måttet udføre sine egne stunts. Det skyldes, at Universal har lavet udførlige retningslinjer for at undgå spredning af virussen, og det inkluderer altså, at skuespillerne må udføre stunts selv. Det har givet den kvindelige skuespiller nogle store blå mærker, som hun nu har foreviget på Twitter.

Her skriver hun: ”Hånden op hvis du er glad for at lave dine egne stunts igen."

Billedet kommer på opfordring fra filmens mandlige hovedrolle Chris Pratt, der syntes, de var så ”crazy sick”, at omverden måtte se dem.

Ifølge mediet Variety har retningslinjerne, som Universel har implementeret på filmsettet kostet i omegnen af 5 millioner dollars, hvilket svarer til cirka 32,5 millioner kroner. Det inkluderer blandt andet, at hele filmholdet skal testes tre gange om dagen, få tjekket deres temperatur og ekstra rengøring.

Der er endnu ikke sluppet meget ud om handlingen i 'Jurassic World: Dominion', men sidst vi forlod universet, blev alle dinosaurerne lukket ud på fastlandet, så det tyder på, at der venter noget oprydningsarbejde for Chris Pratt og Bryce Dallas Howard.

Det er endnu engang Colin Trevorrow, der instruerer, og han har valgt at bringe nogle gamle kendinge tilbage til den kommende film. Herunder den gamle trio med Sam Neil, Laura Dern og Jeff Goldblum.

Jurassic World: Dominion forventes at få dansk premiere den 10. juni 2021.