Casper Christensen står bag ny international science fiction-komedie

Skrevet sammen med forfatteren bag 'Borat' 
Billede
(© Undskyld, Norge / Viaplay)

Casper Christensen er klar til at gå i en ny retning med sin første film efter Klovn the Final. Han er nemlig medforfatter på en kommende international science fiction-komedie med titlen 'Robots', som komikeren bekræfter over for kino.dk.

'Robots' handler om skørtejægeren Charles og gold diggeren Elaine, der udnytter ulovlige robot-udgaver af dem selv til at snyde folk. Men da deres to robotter bliver forelsket i hinanden, må de to fidusmagere slå sig sammen og finde dem - inden myndighederne kommer på sporet af dem.

Filmen er baseret på en novelle af sci-fi-forfatter Robert Sheckley, og Casper Christensen har skrevet manuskriptet sammen med Ant Hines, som tidligere har forfattet Borat og Brüno.

Ant Hines instruerer også komedien, som netop har fået tilknyttet sine to hovedroller, nemlig Emma Roberts (Familien Miller... langt over græsen) og den britiske komiker Jake Whitehall.

Produceren Cassian Elwes udtaler om projektet: "Ant og Casper har skrevet et af de sjoveste manuskripter, som jeg længe har læst... Jeg er meget spændt på at arbejde på sådan en original film".

Forrige år overraskede den danske komiker ved at være med i den amerikanske komedie Hustlers i en scene overfor Anne Hathaway.

'Robots' er lige nu ved at finde den internationale distributør til den virtuelle Cannes Filmfestival. En premieredato er derfor ikke fastlagt.