Cookie- og Privatlivspolitik
Brad Pitt skal spille lejemorder i ny actionfilm instrueret af sin egen stuntmand

Brad Pitt skal spille lejemorder i ny actionfilm instrueret af sin egen stuntmand

Cliff Booth møder John Wick

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Brad Pitt har et nyt projekt i støbeskeen. Denne gang med sin tidligere stuntmand David Leitch som instruktør.

Filmen får navnet Bullet Train og handler om fem seriemordere, der er ombord på det samme tog fra Tokyo til Morioka. De finder ud af, at hver deres missioner har en relation til hinanden. Spørgsmålet er nu, hvem der når af toget, med kun fem stop imellem de to stationer, i live.

Filmen er baseret på bogen Maria Beetle skrevet af Kotaro Isaka.

Sidst vi så Pitt i aktion på det store lærred var i Ad Astra, men mere bemærkelsesværdigt var i Once Upon a Time... in Hollywood, hvor han spillede Rick Daltons (Leonardo DiCaprio) stuntmand Cliff Booth.

Stuntmand-rollen indbragte Pitt sin første Oscar for sit skuespil. I sin takketale udnyttede han bl.a. muligheden for netop at takke de mange usugne helte, stuntkoordinatorerne. En rolle der ikke er uvant for David Leitch, da han netop har været stuntmand for Brad Pitt hele fem gange.

Udover at agere stuntmand har David Leitch også erfaring som instruktør. Han var med-instruktør på den første John Wick-film i samarbejde med Chad Stahelski. Derudover har han instrueret Atomic BlondeDeadpool 2 og Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Det er endnu uvist, hvornår 'Bullet Train' får premiere.

Brad Pitts næste film bliver Damien Chazelles Babylon.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.