Cookie- og Privatlivspolitik
Green Book-duoen er på vej med ny feel-good film

Green Book-duoen er på vej med ny feel-good film

Viggo Mortensen og en masse fadbamser

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Med 415.000 solgte billetter i Danmark, 5 Oscar-nomineringer, og 2 Oscar-statuetter for bl.a. bedste film, var Green Book en af sidste års helt store succeser. Nu slår filmens instruktør Peter Farrelly igen sig sammen med Viggo Mortensen om endnu en utrolig sand historie.

Filmen, hvis titel er ukendt,  er baseret på bogen ”The Greatest Beer Run Ever” om den unge mand John “Chickie” Donohue, der rejste hele vejen fra New York til Vietman i 1967 for at drikke øl med og vise solidaritet overfor sine venner, der kæmpede i Vietnam-krigen.

Chickie fragtede en masse øl med om bord på et Cargo-skib, men hvad der skulle have været en hyggelig stund med vennerne, bliver en livsfarlig situation, da han bliver fanget i krigens barske realitet.

Det er endnu uvist, hvilken rolle som Viggo Mortensen skal spille, men givet hans alder, skal han ihvertfald ikke spille hovedrollen Chickie. Resten af rollelisten er endnu ikke besat.

Peter Farrelly begiver sig ikke ud i helt ukendt land med sin nye film, da den allerede har mange ligheder med 'Green Book'. De er begge feel-good film, foregår i 60'erne og er baseret på virkelige hændelser.

'Green Book' endte med at være en kontroversielt Oscar-vinder, så mange er spændte på at se, hvordan Farrelly kommer til at tackle Vietnamkrigen. 

Filmen landede Mortensen sin tredje Oscar-nominering, så mon ikke at et nyt samarbejde mellem Farrelly og skuespilleren vil resultere i et publikumhit.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

3 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

4 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

18 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden