Evil Dead 4 er på vej - titel og instruktør er fundet

Bruce Campbell afslører, at manden bag ny gyser-sensation skal videreføre arven
Billede
(© Renaissance Pictures)

Et nyt kapitel i Evil Deads necronomicon er på vej.

Den bloddryppende gyser-franchise startede i 1981 og har indtil videre tre spillefilm, et vellykket remake og en tv-serie på bagen. 

Nu er en fjerde (egentlig femte) film så på vej. Det afslører seriens groovy hovedrolle Ash i skikkelse af kult-skuespiller Bruce Campbell i et interview med Empire.

- Vi har lige talt i telefon med Lee Cronin, der skriver og instruerer den næste Evil Dead. Den hedder 'Evil Dead Now'.

- Sam [Raimi] har håndplukket Lee - han lavede en fed film med titlen 'Hole in the Ground'. Vi får den "sucker" ud så hurtigt som muligt.

Det bliver dog uden Ash, som ser ud til at have lagt motorsaven på hylden - og en kvinde lyder til at være klar til at overtage førertrøjen i franchisen. Campbell fortæller:

- Fra nu af og frem må de stå på egne ben. Hvilket er fint. Og befriende. Du kan have forskellige helte, i den her sammenhæng forskellige heltinder. Den her bliver lidt mere dynamisk.

- Vi vil gerne holde serien tidslig. Og vores mantra er, at vores helte og heltinder er helt almindelige mennesker. Det fortsætter vi med.

Lee Cronins 'The Hole in the Ground' blev noget af en horror-sensation. Sidste år var filmskaberen således i Danmark for at præsentere den til festivalen Blodig Weekend, hvor vi fangede ham til en snak om horrorfilm. Læs vores interview her - og få et indblik i manden bag den kommende 'Evil Dead 4'.

I vores interview løftede Cronin faktisk allerede sløret for, at han havde holdt møder med Evil Dead-skaber Sam Raimi, så her var disse planer nok allerede i sin spæde fase.

Vi glæder os at se, hvilken retning som stortalentet kan tage den 40 år gamle dæmoniske franchise.