Cookie- og Privatlivspolitik
Birthe Neumann skal spille Karen Blixen i ny Bille August-film

Birthe Neumann skal spille Karen Blixen i ny Bille August-film

'Pagten' starter optagelser

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

De danske filmproduktioner er kommet på benene igen, og Bille August er blandt de første til at skyde sine optagelser i gang igen efter Coronavirussen tvang alle danske filmoptagelser til at lukke. Det gør han med sit psykologiske drama om Karen Blixen.

'Pagten' foregår i 1950’erne og handler om den litterære stjerne Karen Blixen, der møder den unge digter Thorkild Bjørnvig. De er to vidt forskellige steder i livet, da de beslutter sig for at danne en pagt. Hvis Bjørnvig er trofast overfor Blixen, kan han til gengæld komme under hendes vinger. Pagten skaber dog problemer for dem begge, og de kommer ud på dybt vand.

Birthe Neumann har fået den vigtige opgave at spille Karen Blixen, og med sin erfaring som skuespiller, skal hun nok udfylde de store sko. Neumann har tidligere medvirket i bl.a. ’Lad isbjørnene danse’, Festen og TV-serien ’Badehotellet’. Hun er snart aktuel i animationsfilmen Blokhavn, hvor hun lægger stemmen til en lærerinde.

Bjørnvig spilles af den unge skuespiller Simon Bennebjerg, der modtaget årets Reumert for årets talentpris i 2017. Han er kendt på de skrå brædder og har medvirket i bl.a. ’Arvingerne’. Derudover er Asta August og Nanna Voss på rollelisten. 

Filmen er inspireret af Thorkild Bjørnvigs bog ved samme navn, der beskriver hans venskab med Blixen. Den vil vise sider af Karen Blixen, som få kender til.

Bille August samarbejder for anden gang med Christian Torpe, der også skrev manuskriptet til hans film Stille hjerte. Optagelserne starter i denne uge på Fyn.

'Pagten' forventes at få biografpremiere i starten af 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter