Biler 2 - guide til karaktererne: del 2

Anden del af vores guide
Raoul CaRoule er en af de nye biler
(© Disney Pictures)

Sidste torsdag præsenterede vi den første del af vores guide til Biler 2. Nu er vi klar med anden del, som i lighed med første både indeholder nye og gamle karakterer.

I næste uge kan du glæde dig til den sidste del af Biler 2-guiden.

Luigi
Navn: Luigi
Ny karakter? Nej
Kendetegn/historie: Italiensk Fiat 500 med et stort hjerte. Ejer af Luigi's Casa Della Tires, hvor han hjælpes af Guido. Luigi har en passion for alt, hvad der er italiensk og elsker Farrari-løb. Hjælper Lynet McQueen i det store Verdens Grand Prix.

Guido
Navn: Guido
Ny karakter? Nej
Kendetegn/historie: Italiener. Luigis assistent og bedste ven. Han taler ikke så godt engelsk, men han er lynhurtig til at skifte dæk, og det får Lynet McQueen brug for ved Verdens Grand Prix-løbet.

Rod "Torque" Redline
Navn: Rod "Torque" Redline
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Måske den største amerikanske spion i verden. Torque blev rekrutteret efter Den kolde krig, og han er både klog og stærk. Han har vital information om, at Verdens Grand Prixet vil blive saboteret, så han må slå sig sammen med britiske agenter for at redde løbet.

Flo
Navn: Flo
Ny karakter? Nej
Kendetegn/historie: Flo har Radiator Springs' største hjerte. Hun ejer den lokale diner ved navn Flo's V-8 Café.

Acer
Navn: Acer
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Acer er en slidt AMC Pacer, som har sluttet sig til den onde Professor Z's bande af kriminelle. Nu skal han fange de amerikanske og britiske agenter, der har stjålet den vigtige information om Verdens Grand Prixet, som Professor Z forsøger at sabotere.

Raoul CaRoule
Navn: Raoul CaRoule
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Med ni Rally-sejre i træk er Raoul CaRoule kendt som verdens bedste Rally-bil. Nu skal han deltage i Verdens Grand Prixet.

Tomber
Navn: Tomber
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Tomber er en lille trehjulet fransk bil, der konstant falder. Han sælger bildele på et parisisk marked, men hans tvivlsomme forretningskunder har ført til utilsigtede besøg fra den britiske agent Finn McMissile.

Lizzie
Navn: Lizzie
Ny karakter? Nej
Kendetegn/historie: Lizzie er en ægte original i Radiator Springs. Hun er en lille, gammel dame, der stadig er en forrygende forretningskvinde, der ejer en butik med kuriosa fra Route 66.

Biler 2 har premiere den 4. august.