Cookie- og Privatlivspolitik
11 skuespiller-par vi aldrig bliver trætte af at se sammen!

11 skuespiller-par vi aldrig bliver trætte af at se sammen!

Fra Kate & Leo til Saoirse & Timothée

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Der er intet som en god kollega, som man altid kan regne med. En medvirken på det store lærred kan udvikle sig til et venskab bag scenerne. Dette er tilfældet med mange af Hollywoods store stjerner, der har spillet overfor hinanden op til flere gange. Nogle duoer er så ikoniske, at skuespillerne automatisk bliver tænkt som en helhed. Et godt makkerpar kan endda bære en hel film og være et trækplaster for publikum.

I forbindelse med genforeningen af de to skuespillere Saoirse Ronan og Timothée Chalamet i den biografaktuelle Little Women, har vi samlet en liste over berømte filmpar.

Little Women © Sony Pictures
Saoirse Ronan & Timothée Chalamet
To af Hollywoods helt store unge talenter er Saoirse Ronan og Timothée Chalamet, og de to stjerner har allerede medvirket i to film sammen nemlig Lady Bird og 'Little Women', der er aktuel i biograferne nu. I et interview udtalte de begge, at de har et storesøster-lillebror-forhold, og deres samarbejde fortsætter heldigvis i Wes Andersons kommende film The French Dispatch.

Little Women er aktuel i biograferne.

 Titanic © 20th century fox
Kate Winslet & Leonardo DiCaprio
På trods af, at de kun har medvirket i to film sammen, forbindes de to skuespillere ofte med hinanden. Efter at de nåede en vanvittig berømmelse efter Titanic, har de to holdt kontakten og spillet overfor hinanden i Revolutionary Road. De støtter op om hinanden, og Winslet roste DiCaprio til skyerne, da han endelig vandt sin første Oscar i 2016.

Titanic er aktuel i biograferne.

 Closer © Nordisk Film
Natalie Portman & Jude Law
Portman og Law har sammen medvirket i alt fra krigsfilm til romantik i en periode over 15 år. De to dygtige skuespillere startede deres samarbejde med krigsfilmen Tilbage til Cold Mountain, knuste hinandens hjerter i Closer efterfulgt af 'My Blueberry Nights' og har senest medvirket i Vox Lux, hvor de er i et indviklet forhold som sangerinde og manager. De skulle have samarbejdet i 'Jane Got a Gun', men Law måtte springe fra pga. skemakonflikter. Pt. er det blevet til fire film sammen, og mon ikke flere nok skal komme.

 Crazy, stupid, love © SF Film
Emma Stone & Ryan Gosling
Emma Stone har flere gange udtrykt sin glæde for Gosling, og er endda gået så langt til at sige, at hun ikke kan forestille sig et liv uden ham. De to venner spillede overfor hinanden for første gang i 2011 i komedien Crazy, Stupid, Love og senere i fiaskoen Gangster Squad. Deres præstationer i La La Land landede Emma Stone sin første Oscar og Gosling sin anden nominering.

 The Nanny Diaries © THE WEINSTEIN COMPANY
Scarlett Johansson & Chris Evans
De to skuespillere er bedst kendt for deres superhelteroller, men Johansson og Evans kendte faktisk hinanden før, de begge blev del af Marvel-universet. Først medvirkede de i teenage-dramaet The Perfect Score fra 2004, så i The Nanny Diaries fra 2007 og sidenhen er det blevet til hele otte film - heriblandt seks Marvel-film. Vi kan måske se frem til flere møder på det store lærred, da det rygtes, at de begge skal medvirke i genindspilningen af ’The Little Shop of Horrors’.

 American Hustle © UIP
Amy Adams & Christian Bale
Hollywood elsker Amy Adams og Christian Bale for deres talent og alsidighed. De har pt. medvirket i tre film sammen – The Fighter, American Hustle og Vice – og det er lykkedes dem begge at blive Oscar-nomineret for alle filmene. Hvor Adams har måtte gå tomhændet hjem hver gang, fik Bale en gylden statuette for sin rolle i ’The Fighter’.

You've got mail © Warner Bros
Tom Hanks & Meg Ryan
Hanks og Ryan dominerede 90’ernes romantiske komedier og blev begge publikumsfavoritter. Ryan har rost Tom Hanks for at være nede på jorden og venlig overfor alle. Det er måske derfor, at deres kemi fungerer så godt og med tre film sammen, er de blevet nyere tids svar på et klassisk Hollywood-makkerpar a la Cary Grant and Katharine Hepburn. Filmene tæller You've Got Mail, 'Joe og Vulkanen', Sleepless in Seattle og senest 'Ithaca'.

 

 Serena © Nordisk Film
Jennifer Lawrence & Bradley Cooper
Jennifer Lawrence og Bradley Cooper er blevet bragt sammen fire gange, og den ene gang af en dansker. Deres samarbejde startede i 2012 med Silver Linings Playbook og tæller nu også American Hustle, Joy og Serena, der er instrueret af Susanne Bier.

 Adventureland © Miramax Films
Kristen Stewart & Jesse Eisenberg
Stewart og Eisenbergs venskab startede med Adventureland i 2009, og siden da er det blevet til to film mere. Woody Allens romantiske komedie Café Society blev deres andet samarbejde, og senest spillede de hovedrollerne i American Ultra. Kristen Stewart udtalte i et interview, at hun med det samme vidste, at hun vil medvirke i ’American Ultra’, da hun så at Eisenberg var tilknyttet projektet. 

 Henry V ©   RENAISSANCE FILMS
Emma Thompson & Kenneth Branagh
Disse to var ikke blot et par på det store lærred men også i virkeligheden. De medvirkede for første gang sammen i 1987 i TV-serien ‘Fortunes of War’ og to år efter i Henry V, som Branagh instruerede. Derudover arbejdede parret sammen på 'Dead Again', 'Much ado About Nothing' og 'Peter's Freinds' inden skilsmissen i 1995. De har begge spillet med i Harry Potter-film, dog ikke i den samme.

 The Wedding Singer © New Line Cinema
Adam Sandler & Drew Barrymore
Hvis du ser en film med både Drew Barrymore og Adam Sandler på rollelisten, kan du være sikker på, at det er en komedie. Barrymore nævner i sin bog, at hun var stor fan af Sandler, før de mødtes, og at hun vidste, at de vil blive gode venner. De betragter hinanden som familie, og deres gode kemi reflekteres i film som The Wedding Singer50 first dates og 'Blended'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christoffer

Michael J. Fox og Christopher Lloyd. Jeg ved godt de kun har været sammen i Back to the Future Trilogien men det er snilt ikonisk nok til at være på listen.

Tullemor76

Brendan Fraser og Rachel Weiss var også et fantastisk par...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

13 minutter siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

4 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

4 dage siden