Ventet Mads Mikkelsen-film åbner ny sæson af Biografklub Danmark

'Druk' af Thomas Vinterberg
Billede
(© Druk (Foto: ©Henrik Ohsten))

Biografklub Danmark offentliggjorde tidligere på ugen premieredatoerne for deres sidste fire film i sæson 2019/20. Og nu er de klar til at præsenterer åbningsfilmen til deres kommende sæson.

Det bliver Thomas Vinterbergs Druk, der har Mads Mikkelsen i hovedrollen, som åbner sæson 2020/21.

Den nye biografpremiere for 'Druk' bliver nu - d. 24. september.

Handlingen i 'Druk' lyder som følger i pressemeddelsen:

Filmen handler om fire gymnasielærere og venner der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien foreskriver, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er vildt. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. DRUK er et morsomt, rørende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol. 

Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe og Magnus Millang indtager rollerne som de fire venner, og de får bl.a. følgeskab af Susse Wold.

Vinterberg og Mikkelsen samarbejde sidste gang på Jagten, som sikrede den danske skuespiller en pris i Cannes.

Resten af Biografklub Danmarks program, der i alt består af 10 film, præsenteres i slutningen af juni.


Foto: ©Henrik Ohsten