Cookie- og Privatlivspolitik
Underverden 2 kan være på vej

Underverden 2 kan være på vej

Action-fortsættelsen har fået manuskriptstøtte

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Den danske actionfilm Underverden med Dar Salim som hævntørstig læge, der søger hævn efter sin brors død, blev et stort hit i de danske biografer i 2017, hvor den solgte over 173.000 billetter.

Nu ser det ud til, at en fortsættelse er på vej. Fenar Ahmads projekt 'Underverden ll' har nemligvis fået manuskriptstøtte af Det Danske Filminstitut. Det skriver Ekko.

Ahmad vil igen være tilbage i instruktørstolen, mens han skriver manuskriptet i samarbejde med Adam August, som også var med på den første.

Det skal dog understreges, at efterfølgeren endnu ikke er mejslet i granit. Det er stadig tidlig i processen, og mere støtte er krævet, før 'Underverden 2' kan finde sin vej til biograflærredet.

Fenar Ahmad stod senest bag filmatiseringen af Valhalla fra 2019, der var baseret på de populære tegneserier af Peter Madsen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bukselak

Den første film lignede et dansk forsøg på og lave en fed Batmanfilm, med dårlige effekter samt tyndt manuskript. Det lykkes bare ikke, da det hele falder til jorden.
Hvordan skulle en 2er redde dette?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

7 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

15 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

17 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter