Forfatter annoncerer: Mere Twilight er på vej

Efter 12 års ventetid bliver ny bog endelig virkelighed
Billede
(© Nordisk Film)

Twilight blev en sensation uden lige, da den første bog blev publiceret i 2005.

Populariteten steg til nye højder i 2008 og 2009, hvor den første Twilight-film ramte biografer verden over, herunder også Danmark.

Alle pigehjerter bankede for Robert Pattinson, og kærlighedshistorien mellem teenageren Bella Swan og vampyren Edward Cullen er stadig populær i dag.

Det kom dog alligevel som en overraskelse, da Twilight-forfatteren Stephenie Meyer i går annoncerede, at hun endelig vil publicere bogen 'Midnight Sun', der har været 12 år undervejs. 

'Midnigt Sun' fortæller kærlighedshistorien fra Edwards perspektiv. Handlingen har dog efter sigende et nyt og mørkt twist, ligesom at man får et større kendskab til Edwards fortid. 

I 2008 blev dele af bogen ulovligt lækket på internettet, hvilket fik Stephenie Meyer til at droppe projektet. Nu har hun dog i alt hemmelighed arbejdet videre på historien, og bogen står til at udkomme 4. august 2020.

Det vides endnu ikke, hvilke planer der er for at filmatisere 'Midnight Sun', men vi kan nok ikke forvente, at Robert Pattinson og Kristen Stewart genoptager deres gennembrudsroller, hvis en filmatisering sker.

De oprindelige fire romaner blev filmatiseret til i alt fem Twilight-film med Breaking Dawn delt i to. Den seneste film fik premiere i 2012, hvor sagaen blev afsluttet... indtil nu altså...

Vi følger evt. udviklinger omkring 'Midnight Sun' tæt.