Cookie- og Privatlivspolitik
Disney genindspiller Hercules med Avengers-instruktører

Disney genindspiller Hercules med Avengers-instruktører

Animationsfilmen fra 1997 bliver lavet til live-action

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Disney fortsætter med genindspilningerne af deres klassikere. Den nyeste på listen er animationsfilmen Hercules fra 1997, der er ved at blive omdannet til en live-action spillefilm. Det skriver The Disinders.

Avengers: Endgame-instruktørerne, Russo-brødrene, vil fungere som producere på filmen, der skrives af Dave Callaham. Han var med til at forfatte 'Endgame', ligesom at han også har skrevet manuskripterne til bl.a. den kommende Wonder Woman 1984 og Marvel-filmen Shang-Chi. Det erfarer Screenrant.

Jeffery Silver og Karen Gilchrist, der begge var involveret i den succesfulde genindspilning af Løvernes konge sidste år, vil også være producere, og rygtet lyder, at de har flere store navne i kikkerten til instruktørposten.

Således bliver både Jon Favreau, der instruerede 'Løvernes Konge', og Pirates of the Caribean-instruktøren Gore Verbinski, nævnt som mulige kandidater.

Joe og Anthony Russo siges at være store fans af Disney-filmen fra 1997 og er ligeledes et godt bud til instruktørtjansen. De har dog nok for travlt med andre projekter til at påtage sig den stilling også.

Når Disney har lagt sig fast på en instruktør, begynder man at lede efter skuespilleren til den ikoniske hovedrolle som Hercules. Vi stemmer for, at Danny DeVito gentager rollen som den gnavne satyr, Phil.

'Hercules' indeholder flere populære sange, bl.a. den Oscar-nominerede 'Go the Distance' (på dansk: Jeg vil finde vej). Det er endnu usikkert om disse musikalske indslag vil blive inkluderet i den nye version, eller om de bliver fjernet, som det er tilfældet med den kommende udgave af Mulan.

Den nye genindspilning af 'Hercules' er planlagt til at få biografpremiere - modsat de nye versioner af 'Lady og Vagabonden' og 'Robin Hood', der udkommer på Disney +.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Altså dybt afhængig af hvordan der tilgåes filmen om jeg er for eller imod.

Hvis de sætter ud for at lave en genindspilning hvor der faktisk er respekt for den græske mytologi. Skrotter alle de sære dele af filmen som virkede som reklame søgler og faktisk fortælle en interessant version af Hercules så er jeg med. Hvis det er mere i samme stil som i filmen så sætter jeg mig og læser Percy Jackson og Lyntyven igen i stedet for at se det.

Tullemor76

Jeg håber virkelig også at Phil kunne blive spillet af Danny DeVito. Hades ville sikkert også fantastisk blive spillet Gary Oldman. Han er god til at spille psykopat og hidsig. Dog kunne jeg faktisk også se Brendan Fraser som højråbende og rasende Hades. Hvis der skulle laves en Hades sang - man kan jo aldrig vide - ville det måske være bedst med Oldman i rollen(Han sang i Excalibur) jeg kender ikke Brendans sangtalent. Nu om dage er det jo moderne at skuespillere bryder ud i sang, så mon ikke også han kunne lære det.....

Mickey

Havde jeg aldrig selv tænkt på, men Brenbdan Fraser ville være genial som Hades. Jeg kan huske hvor god han var som religiøs psykopat i Darkly Noon, så føler virkelig at Hades kune være next step.´Ville også være dejligt at se Brendan Fraser tilbage på det store lærred. Ved godt han har lavet nogle serier på det sidste, men dén mand fortjener en stor blovkbuster igen. Mumien er jo en klassiker udelukkende pga ham!

Mickey

Tror i hvert fald ikke man kan lave den samme type flm som originalen. Temaerne med det gamle grækenland og den græske mytologi er bare for seriøse - Og til tider skræmmende!

Dacre Montgommery - Herkules
Colin Farrell - Zeus
Karla Crome - Megara
Gary Oldman - Hades
Danny DeVito - Phil
Lena Headey - Hera
Lee Arenberg - Pine
Mackenzie Crook - Plage

Alex

Hvis bare James Woods var lidt yngre. Han er og bliver bare Hades i min bog.
Dertil vil jeg så sige at jeg er enig i resten af listen du har lavet der. Det kunne være et godt bud på castet.

Mickey

James Woods er blandt de bedste karakterskuespillere i verden, og at se ham som live action Hades ville være så fantastisk! Tror nødvendigvis heller ikke det ville være umuligt at få ham med. Hades skal jo forestille at være meget ældre end Zeus, hvilket er grunden til deres indædte rivalisering. Hades ser Zeus som den unge og uværdige knægt, mens Zeus ser Hades som en gammel knark vis tid er forbi. Kan godt se Colin Farrell overfor James Woods i dén dynamik ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter