Disney genindspiller Hercules med Avengers-instruktører

Animationsfilmen fra 1997 bliver lavet til live-action
Billede
(© Disney)

Disney fortsætter med genindspilningerne af deres klassikere. Den nyeste på listen er animationsfilmen Hercules fra 1997, der er ved at blive omdannet til en live-action spillefilm. Det skriver The Disinders.

Avengers: Endgame-instruktørerne, Russo-brødrene, vil fungere som producere på filmen, der skrives af Dave Callaham. Han var med til at forfatte 'Endgame', ligesom at han også har skrevet manuskripterne til bl.a. den kommende Wonder Woman 1984 og Marvel-filmen Shang-Chi. Det erfarer Screenrant.

Jeffery Silver og Karen Gilchrist, der begge var involveret i den succesfulde genindspilning af Løvernes konge sidste år, vil også være producere, og rygtet lyder, at de har flere store navne i kikkerten til instruktørposten.

Således bliver både Jon Favreau, der instruerede 'Løvernes Konge', og Pirates of the Caribean-instruktøren Gore Verbinski, nævnt som mulige kandidater.

Joe og Anthony Russo siges at være store fans af Disney-filmen fra 1997 og er ligeledes et godt bud til instruktørtjansen. De har dog nok for travlt med andre projekter til at påtage sig den stilling også.

Når Disney har lagt sig fast på en instruktør, begynder man at lede efter skuespilleren til den ikoniske hovedrolle som Hercules. Vi stemmer for, at Danny DeVito gentager rollen som den gnavne satyr, Phil.

'Hercules' indeholder flere populære sange, bl.a. den Oscar-nominerede 'Go the Distance' (på dansk: Jeg vil finde vej). Det er endnu usikkert om disse musikalske indslag vil blive inkluderet i den nye version, eller om de bliver fjernet, som det er tilfældet med den kommende udgave af Mulan.

Den nye genindspilning af 'Hercules' er planlagt til at få biografpremiere - modsat de nye versioner af 'Lady og Vagabonden' og 'Robin Hood', der udkommer på Disney +.