Daniel Radcliffe, Eddie Redmayne og flere stjerner læser højt fra Harry Potter

Sådan har du aldrig fået Harry Potter læst højt før
Billede
(© Warner Bros)

J.K Rowlings onlineplatform Pottermore, er en kæmpe succes, der dagligt bruges af fans verden over. Nu har hun skabt en ny platform ved navn "Harry Potter at home".

I den forbindelse lancerer hun et intiativ med højtlæsning. Henover sommeren vil dine yndlingsstjerner læse kapitler højt fra Harry Potter og De Vises Sten, så alle 17 kapitler af bogen til sidst vil være tilgængelig som lydbog inde på den nye platform.

De første 7 højtlæsere er Daniel Radcliffe, David Beckham, Eddie Redmayne, Dakota Fanning, Stephen Fry og Noma Dumezweni.

Højtlæsningen på hjemmesiden sker på video, mens en version med blot lyd kan findes på Spotify - og det er helt gratis! 

Daniel Radcliffe åbner ballet med første kapitel af bogen, som allerede nu kan høres på "Harry Potter at Home". 

Hjemmesiden lanceres i forbindelse med lukninger af skoler under Coronavirussen. Formålet er, at både børn og voksne kan finde læringsmaterialer og underholdning i fritiden på platformen. Materialerne består blandt andet af ordquiz, kapitler fra bøgerne og tegneøvelser.

J.K Rowling har udtalt, at platformen kan fungere som en online læringsskole som supplement til hjemmeskoleundervisningen, så børn og unge kan lære på nye sjove måder under Coronavirussens lockdown.

Derudover er der masser lege, quizzer og andet, så man kan hygge sig med Harry Potter i fritiden.