Cookie- og Privatlivspolitik
"Star Wars: The Rise of Skywalker har alt, hvad enhver Star Wars-fan kan ønske sig"

"Star Wars: The Rise of Skywalker har alt, hvad enhver Star Wars-fan kan ønske sig"

Se den nye Star Wars-film på Blockbuster.dk nu (sponsoreret)

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Opgørets time er kommet, og Rey gør sig klar til at besejre Kylo Ren og Den Første Orden i en episk kamp, der ikke er set lignende af før i Star Wars: The Rise of Skywalker.

Der lades op til den helt store finale, når handlingen fra de sidste otte film skal afsluttes. De elskede karakterer, der blev introduceret i Star Wars: The Force Awakens står nu overfor deres hidtil største kamp. Handlingen fortsætter efter Star Wars: The Last Jedi, hvor Rey er ved at finde sin indre jedi, da en gammel fjende pludselig dukker op!

'Star Wars: The Rise of Skywalker' kan købes nu eller lejes fra 4/5 på Blockbuster.dk:

 J.J Abrams er igen tilbage i instruktørstolen, og han styrede den fantastiske science-fiction film til hele 3 Oscarnomineringer til Oscars i 2020.

Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Oscar Isaac er alle tilbage i deres ikoniske roller, og derudover får vi et gensyn med karakteren Lando Calrissian for første gang i 36 år. Oplev afslutningen på en æra med ’Star Wars: The Rise of Skywalker’.

Flere af Kino.dks brugere har udtrykt deres begejstring for den nye Star Wars-film, og du kan læse et udvalg af deres kommentarer herunder:

★★★★★★
"Wauw, sikke en fuldstændig fantastisk afslutning...  Og kæmpe ros til skuespillerne Daisy Ridley og Adam Driver for deres præstation." (Nina)

★★★★★★
"Nyd den for pokker og oplev de fantastiske storslåede scenarier og effekter helt ned i mindste detalje." (Thomas)

★★★★★★
"Alt i alt, er denne film for os, der så den, helt oppe i toppen af alle 9 film, well 11 film faktisk... Den er sammen med Empire og måske Return den bedste at dem alle.. Skarpt forfulgt at New hope og Rough one." (Johnny)

★★★★★

"(…) Der bydes på gensyn med gamle kendinge fra den originale trilogi, der er klassisk rumeventyr, romantik, humor, kampscener i rummet. Der er kort sagt alt, hvad enhver Star Wars-fan kan ønske sig." (Lars Jørgensen)

'Star Wars: The Rise of Skywalker' kan købes nu og lejes fra 4/5 på Blockbuster.dk.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aranicauser/915533

Lad mig dele et par eksempler på hvad der er galt med den:

Lightsaber Combat. De bevæger sig som om de slæber rundt på et tungt sværd, og kæmper som mange gjorde med sværd fra middelalderen. Et lyssværd vejer kun det som deres 'hilt' vejer. Den duel der var mellem Yoda og Count Doku repræsenterer lightsaber Combat meget bedre.

Lando C og den nye stormtrooper: Kunne godt have brugt 2 minutter på at uddybe det lidt bedre.

Opsamling af historien efter Rian Johnson's totale ødelæggelse af SW: the last jedi. Yeh, der var ikke meget at arbejde med efter den omgang lort han gav os.

Een af de sidste scener underminerer hele Darth Vader's 6 film lange historie. Det ændrer alt i forhold til brugen af 'the force'.

Episode 8 og 9 er på godt dansk noget makværk.

Bukselak

Ej stop jer selv, den mangler jo nærmest alt. Tyndt manuskript, samt gentagelse på gentagelse gennem filmen, aå bliver man en træt fan...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

9 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter