Se den nu: Daniel Craig opklarer gådefuldt mordmystrium i den roste Knives Out

Lej eller køb den Oscar-nominerede krimi på Blockbuster.dk (sponsoreret)
Knives Out
(© Nordisk Film)

Hvem dræbte krimiforfatteren Harlan?

Dette er det store spørgsmål i det stjernespækket og Oscar-nominerede mordmysterium Knives Out - Var det mord? - og i centrum af denne gåde står ingen ringere end Daniel Craig i rollen som mesterdetektiven Benoit Blanc.

'Knives Out - Var det mord?' kan købes eller lejes på Bockbuster.dk

’Knives Out’ er en moderne Whodunnit fortælling inspireret af Agatha Christies klassikere, hvor alle familiens skeletter skal ud af skabet. Efter den rige krimiforfatter Harlan Thombays 85-års fødselsdag, findes han død. Det ligner umiddelbart et selvmord, men da detektiv Blanc kommer på sagen er alle pludselig under mistanke!

Udover 007-skuespilleren Daniel Craig tæller rollelisten også store navn som Ana de ArmasJamie Lee Curtis, Chris Evans, Christopher Plummer og Don Johnson og Toni Collette.

Mens instruktøren bag er er Rian Johnson, der senest stod bag ’Star Wars: The Last Jedi’ - og fik en Oscar-nominering for bedste manuskript til netop 'Knives Out'.

Filmen var så populær, at en 2'er allerede er på vej - og flere af kino.dks brugere var også begejstrede for mordmysteriet. Du kan læse et udvalg af deres kommentarer herunder:

★★★★★★
"Super film med en masse gode skuespiller i. Ja 'Knives out' er "bare " super, godt der bliver en nr. 2" (Lisbet) 

★★★★★
"Jeg blev grebet af filmen fra start til slut. Karaktererne i filmen er så velspillede, og dramaet i filmen gør den endnu bedre. En fed ting er den lidt morbide humor som er med i filmen, kan klart anbefale at se den. (Mr. Snake)

★★★★★
"Knives Out .. var faktisk virkelig sjov og alle i salen grinede igennem filmen. Der kommer en storslået afslutning til sidst, som man bestemt ikke havde forventet. Daniel crag spiller også sin rolle rigtigt godt i den." (August)

★★★★
"Man er i eminent godt selskab i whodunnit krimidramaet. Det ligner fra starten af en typisk klassisk fortælling om et mord, der skal opklares af en genial privatdetektiv. Men filmen tager nogle uventede og sjove drejninger undervejs ... ” (S. Rico)

'Knives Out - Var det mord?' kan købes og lejes på Blockbuster.dk.