Påske-underholdning med The Rock & Kevin Hart - Se Jumanji: The Next Level i hjemmebiografen

Adventurefilmen for hele familien kan nu ses på Blockbuster.dk (sponsoreret)
Billede
(© Sony Pictures)

Kom med tilbage til junglen med The Rock og resten af slænget i Jumanji: The Next Level, der er den næste film i den populære ’Jumanji’-franchise.

'Jumanji: The Next Level' kan købes på Bockbuster.dk - og lejes fra 20/4:

I 'Jumanji: The Next Level' vender de fire venner tilbage til spillet Jumanji, dog ikke alene. Spillet har nemlig ved et uheld taget Spencers bedstefar og hans ven med ind i spillet, så pludselig er alt vendt på hovedet, da de alle har skiftet karakter.  

Da Spencer forsvinder, er det op til de resterende spillere at finde ham, inden de sidder fast i spillet for evigt. Dette bliver dog ikke nemt, da de skal kæmpe mod skurke og overkomme næsten umulige forhindringer.

Med Dwayne ’The Rock’ JohnsonKevin Hart, Jack BlackDanny DeVitoKaren Gillan og Awkwafina på rollelisten, er du sikret et godt grin!

SE EN BAG OM VIDEO OM, HVORDAN FILMEN TILBLIVELSE MED SKUESPILLERNE HER

Flere af kino.dks brugere er glade for filmen, og du kan læse et udvalg af deres anmeldelser herunder:

★★★★★★

- ”Meget bedre end den første/anden i filmserien ... ”(Marcus)

★★★★★★

- ”Jeg var inde og se den med min søster, og vi synes begge, at den var helt vildt god. Den kan anbefales!” (Marvin)

★★★★★

- ”Skuespillet er for det første rigtig troværdigt, og de gør det alle sammen godt. De gør det alle sammen troværdigt og morsomt, og de løser deres skuespillermæssige opgave på gode måder. Og det er jo en komedie, og det kan man også mærke på en god måde. Der er nemlig masser af god humor, og selvom der er nogle jokes som går meget igen, så er det meste af humoren underholdende. ”…”  (Oszar)

★★★★

- ” Jumanji: The Next Level er mere af samme skuffe. Og det skuffer ikke! For selv om der ikke er meget nyt under solen, så er det kvalitetsunderholdning fra start til slut”. (S. Rico)

'Jumanji: The Next Level' kan købes på Blockbuster.dk nu - og lejes fra 20/4.