Cookie- og Privatlivspolitik
Disse Hollywood-skuespillere kæmper om rollen som Joe Exotic  i Tiger King-filmatisering

Disse Hollywood-skuespillere kæmper om rollen som Joe Exotic i Tiger King-filmatisering

Edward Norton? Jared Leto? Alle vil være tigernes konge!

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Nogle gange overgår virkeligheden fantasien - og her er Netflix-sensationen 'Tiger King' et rigtig godt eksempel.

Dokumentarserien om amerikanere, der ejer tigere, udviklede sig undervejs til en serie om lejemord og dyremishandling. ’Tiger King’ har taget verden med storm -og historien om rivaliseringen mellem Joe Exotic og Carole Baskin fra Big Cat Rescue, lyder som taget ud af en film.

Derfor er det ikke overraskende, at flere skuespillere allerede er begyndt at tale om at lave historien som et biografisk drama - og der er allerede kamp om rollen som den excentriske tidligere zoo-ejer Joe Exotic.

Det startede med Dax Shepard, der udtrykte på Twitter, at han da måtte være den oplagte Joe Exotic. Det fik Edward Norton til tasterne. Han joker med, at Shepard er for ung til at spille rollen, og at det helt sikkert er ham selv, der må påtage sig den opgave.

En fan har derefter blandet sig i diskussionen og nomineret David Spade som den perfekte Joe Exotic.

David Spade er dog ikke helt enig, da han har udtalt til ET, at det ikke er noget for ham. Han synes dog, at Woody Harrelson vil være den perfekte Joe.

Hvis det stod til Joe Exotic selv, skal rollen spilles af enten David Spade eller Brad Pitt. Det har ’Tiger King’s co-producer Rebecca Chaiklin udtalt til The Hollywood Reporter. Joe favoriserer Spade, så mon ikke, at han kan genoverveje sin beslutning, hvis han får tilbudt rollen.

Skuespiller og sanger Jared Leto har udtrykt sin glæde over ’Tiger King’ og har holdt et virtuelt viewing party af serien, hvilket har gjort ham til en af fanfavoritterne i rollen som Joe Exotic, men han har ikke selv udtalt, hvorvidt han vil være interesseret i, at spille rollen.

Det er ikke bekræftet, hvorvidt der rent faktisk er en film på vej, men vi ved med sikkerhed, at en ny mini-serie er i sit tidlige produktionsstadie.

Kate Mckinnon, bedst kendt fra Saturday Night Live, skal spille rollen som Carole Baskin - og Baskin selv har "godkendt" den casting, men opfordret til, at man bruger CGI-tigere i stedet for levende. Mckinnon vil ydermere fungere som producer på serien.

Serien er baseret på Wondery’s podcast 'Joe Exotic: Tiger King', hvor Robert Moor brugte fire år på at interviewe både Joe Exotic og Carole Baskin. Serien kommer altså ikke til at have nogen videre relation til Netflix-dokumentarserien og vil mest have fokus på Baskin. 

Podcasten Moor har selv udtalt, ifølge Entertainment Weekly, at han gerne så Margot Robbie spille Joe Exotic, hvor man altså byttede om på kønnet. Han har selv indrømmet, at det nok ikke kommer til at ske, så derudover vil hans drømmecast være Sam Rockwell. 

Skuespilleren Rob Lowe har seneste meldt sig på banen i Tiger King-filmatiseringerne. The West Sing-skuespilleren har nemlig på Instagram annonceret, at han og instruktøren/produceren Ryan Murphy arbejder på deres egen version af 'Tiger King'. Det gjorde Lowe (selvfølgelig) i fuldt Joe Exotic-kostume, hvilket har fået mange til at tro, at det er en joke, men det må tiden vise. 

Hvem vil du gerne se i rollen som Joe Exotic, hvis 'Tiger King' bliver filmatiseret?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

18 timer siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

1 dag siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

1 dag siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

2 dage siden

Aktive debatter