Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Mad Max-film er på vej til 2021

Ny Mad Max-film er på vej til 2021

Spin-off med Furiosa i centrum

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Så er der godt nyt til alle Mad Max-fans derude! Manden bag det post-apokalyptiske univers, George Miller, er nemlig i fuld gang med at planlægge den ventede opfølger.

Det bliver dog ikke en direkte fortsættelse til 2015-filmen Mad Max: Fury Road, men derimod en spin-off film, som fokuserer på Charlize Therons karakter, fan-favoritten Furiosa.

Variety beretter således, at George Miller er begyndt at holde møde med skuespillere - selvfølgelig på Skype, verdens nuværende situation taget i betragtning. En af disse skuespillere er den højaktuelle stjerne Anya Taylor-Joy.

Den 23-årige stjerne brød igennem i gyseren The Witch, og sidenhen har hun bl.a. medvirket i Split og Glass samt den streaming-aktuelle Jane Austen filmatisering Emma. Ligesom at hun også medvirker i den kommende X-Men: The New Mutants.

Det vides endnu ikke til hvilken rolle, men tidligere har det forlydt, at filmen vil handle om heltinden Furiosas unge år, og her kunne Taylor-Joy være en klar kandidat.

Den 75-årige filmskaber håber at starte optagelserne til næste år i 2021.

Den australske instruktør har flere gange omtalt både en efterfølger til 'Fury Road' og denne spin-off, men udviklingen af projekter har stået i stampe grundet en retsag, der blev afgjort i 2018.

Millers næste film bliver dog fantasy-filmen 'Three Thousand Years of Longing' med Tilda Swinton og Idris Elba. Optagelserne er dog pt afbrudt grundet Coronavirussen.

Vi kårede 'Mad Max: Fury Road' som den bedste film fra sidste årti - se vores begrundelse og hele listen her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

14 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter