Cookie- og Privatlivspolitik
Little Women er udskudt på ubestemt tid

Little Women er udskudt på ubestemt tid

Vi må vente lidt længere på Timotheé Chalamet og Saoirse Ronan

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

En af årets mest ventede film inde på kino.dk - den stjernespækkede, anmelderroste og Oscar-nominerede Little Women - er blevet udskudt på ubestemt tid grundet biografernes lukning.

Frederik Malling Juul, der er Head of Theatrical Distribution hos SF Studios, udtaler til kino.dk:

"LITTLE WOMEN udskydes på ubestemt tid, og at vi afventer og ser hvad der sker med biograferne og deres nedlukning. Det giver ikke mening at melde en ny dato ud, før vi kender omfanget af biografernes situation. Om det så er dagen, hvor biograferne er trygge ved at åbne igen, eller på et senere tidspunkt, er for tidligt at sige."

Filmen skulle have haft premiere den 26. marts, og som Juul udtaler, kan det pt. stadig få premiere blot få dage senere, når biograferne har i sinde at genåbne den 28. marts. Det er dog, som Juul også påpeger, meget svært at spå om.

De mange fans af enten Louisa May Alcotts klassiske roman, af de mange forrige filmatiseringer, eller af det fantastiske cast bestående af Saoirse RonanTimotheé ChalametEmma WatsonMeryl StreepLaura Dern og Florence Pugh, må altså vente lidt længere end forventet.

Handlingen følger fire søstre i tiden efter den amerikanske borgerkrig, der lever sammen med deres mor, mens forudindtagede kønsroller, ambitioner og kærlighed påvirker deres liv. Det er Greta Gerwig (Lady Bird) der står bag både manus og instruktion - og filmen er desuden del af Biografklub Danmarks program.

Little Women afventer en ny dansk premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 dag siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter