Cookie- og Privatlivspolitik
Little Women er udskudt på ubestemt tid

Little Women er udskudt på ubestemt tid

Vi må vente lidt længere på Timotheé Chalamet og Saoirse Ronan

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

En af årets mest ventede film inde på kino.dk - den stjernespækkede, anmelderroste og Oscar-nominerede Little Women - er blevet udskudt på ubestemt tid grundet biografernes lukning.

Frederik Malling Juul, der er Head of Theatrical Distribution hos SF Studios, udtaler til kino.dk:

"LITTLE WOMEN udskydes på ubestemt tid, og at vi afventer og ser hvad der sker med biograferne og deres nedlukning. Det giver ikke mening at melde en ny dato ud, før vi kender omfanget af biografernes situation. Om det så er dagen, hvor biograferne er trygge ved at åbne igen, eller på et senere tidspunkt, er for tidligt at sige."

Filmen skulle have haft premiere den 26. marts, og som Juul udtaler, kan det pt. stadig få premiere blot få dage senere, når biograferne har i sinde at genåbne den 28. marts. Det er dog, som Juul også påpeger, meget svært at spå om.

De mange fans af enten Louisa May Alcotts klassiske roman, af de mange forrige filmatiseringer, eller af det fantastiske cast bestående af Saoirse RonanTimotheé ChalametEmma WatsonMeryl StreepLaura Dern og Florence Pugh, må altså vente lidt længere end forventet.

Handlingen følger fire søstre i tiden efter den amerikanske borgerkrig, der lever sammen med deres mor, mens forudindtagede kønsroller, ambitioner og kærlighed påvirker deres liv. Det er Greta Gerwig (Lady Bird) der står bag både manus og instruktion - og filmen er desuden del af Biografklub Danmarks program.

Little Women afventer en ny dansk premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

5 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

12 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter