Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: 8 genindspilninger får biografpremiere i 2020

Guide: 8 genindspilninger får biografpremiere i 2020

Disney, musical klassisker, gys og animations-darlings

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke kun Disney, der vælger at lave remakes af deres tidligere film.

Genindspilninger er et stort fænomen i filmbranchen, både ved at lave animationsfilm om til live-actions, og ældre titler der får en moderne makeover.

Der bliver lavet remakes af alt fra gysere til familiefilm, og i 2020 har vi allerede set et par stykker, herunder Dolittle og The Invisible Man. Men vi er ikke færdige, hele otte mere af slagens på vej i biografen i 2020. Se hvilke på listen herunder.

Listen er opsat efter premieredato.

Scoob © Warner Bros
Scoob
Scooby-doo og banden skal løse nye mysterier i dette remake, der er baseret på en blanding af TV-serien fra 60’erne og live-action filmene fra 00’erne.

Den nye film fortæller Mysteriebandens baggrundshistorie om, hvordan Scoob mødte Shaggy, og senere fandt sammen med Fred, Vilma og Daphne.  

'Scoob' bliver den første animationsfilm med Scooby-Doo til at få biografpremiere.

’Scoob’ afventer ny premieredato grundet coronavirussen. 

Candyman © SF Studios
Candyman

Legenden om Candyman, der vandrer gennem Chicago og dræber folk med sin krog er ligeså skræmmende i dag, som den var, da den originale film udkom i 1992.

Nu skal en ny generation skræmmes af Clive Barkers historie. Filmen siges at være lige så meget en genindspilning som en spirituel efterfølger. En tendens som er blevet døbt en requel, film som Jurassic World og Star Wars: The Force Awakens falder ind under samme kategori.

På rollelisten er blandt andet Yahya Abdul-Mateen ll, der er kendt fra ’Aquaman’, ligesom at den originale Candyman, Tony Todd, også siges at have en rolle. 

’Candyman’ har dansk biografpremiere d. 25. juni 2020.

 Death on the Nile © 20th Century Fox
Death on the Nile
Agatha Christies mordmysterier er i høj kurs disse dage. Efter at den stjernespækket ’Mordet i orientekspressen’ i 2017, er adskillelige af Christies bøger ved at blive filmatiseret.

Death on the Nile blev første gang filmatiseret i 1978 - og har den verdenskendte detektiv Hercule Poirot i centrum af mordgåden. Rollen indtages igen af Kenneth Branagh, der også instruerer, præcis som det med 'Mordet i orientekspressen'.

Den stjernespækkede rollelisten består yderligere af Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie og Annette Benning. 

’Death on the Nile’ har dansk biografpremiere d. 8. Oktober 2020. 

The Witches © Warner Bros
The Witches
Roald Dahls klassiker af samme navn blev første gang filmatiseret i 1990 med Rowan Atkinson, der er kendt som Mr. Bean, på rollelisten.

Her 30 år senere bliver historien genfortalt med Anne Hathaway i rollen som ’Grand High Witch’. Familiekomedien handler om en 7-årig dreng, der løber en i en flok hekse. Det er en sjov og lidt uhyggelig fortælling, der kan underholde hele familien.

’The Witches’ har dansk biografpremiere d. 8. oktober 2020.  

West Side Story © Niko Tavernise/Twentieth Century Studios
West Side Story
Steven Spielbergs drengedrøm er gået i opfyldelse, så tag en svingom med instruktøren i New Yorks gader i den nye genindspilning af musical-klassiskeren ’West Side Story’.

Det er en remake af filmen fra 1961, der er baseret på teaterstykket af samme navn. Denne gang spilles Tony af Baby Driver-skuespilleren Ansel Elgort og Maria af stjerneskuddet Rachel Zegler.

Vi kan forvente en storslået produktion, der formentlig bliver ligeså god som den originale, hvis Spielberg lever op til sit vanlige niveau. 

’West Side Story’ har dansk biografpremiere d. 17. december 2020

Dune © Warner Bros
Dune

Science fiction-filmen er først og fremmest en filmatisering af mastodont-værket af samme navn skrevet af Frank Herberts, som første gang blev filmatiseret i 1984 af David Lynch.

Filmen blev ikke en af instruktørens mest vellykkede værker, og nu er Denis Villeneuve klar til at gøre bod på det. Manden bag sci-fi værker som Blade Runner 2049 og Arrival skal nemlig bringe fremtidsuniverset til live på film - og han virker som den rette mand til jobbet.

Hovedrollen indtages af Hollywood-darlingen Timothée Chalamet, derudover er Jason Momoa, Zendaya, Oscar Isaac, Javier Bardem og Stellan Skarsgård på rollelisten. 

Vil du vide mere om den nye Dune? Så læs vores 'Alt vi ved om Dune'-artikel her.

’Dune’ har dansk biografpremiere d. 17. december 2020.

 Tom and Jerry © Warner Bros
Tom and Jerry

De ikoniske rivaler Tom & Jerry har underholdt flere generation, og nu er de igen klar til at tørne ud på det hvide lærred.

Filmen er baseret på den populære tegnefilmsserie, men det er ikke første gang, at historien bliver filmatiseret. I 1992 udkom ’Tom & Jerry: The Movie’, der var den første spillefilmsfilmatisering.

De nye animationsfilm vil afsløre hvordan Tom & Jerry mødtes, og hvordan deres konstante rivalisering begyndte.

’Tom and Jerry’ har dansk biografpremiere d. 25. december 2020

 Mulan © Disney
Mulan

Krigerprinsessen Mulan er den næste i rækken af Disneys animationsklassiskere til at komme op på det store lærred i en live action udgave.

Forvent dog ikke at se den præcis samme handling, Disney har nemlig ændret en del. Dragen Mushu er ikke med i den nye version, og nogle af karakterernes navne er ændret.

Det siges dog at have givet pote, for filmen har indtil videre modtaget en masse positiv feedback. Så vi kan kun glæde os!

’Mulan’ skulle have haft premiere i marts, men den er nu udskudt på ubestemt tid grundet Coronavirussen. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

10 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

19 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

21 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter