Cookie- og Privatlivspolitik
Guardians of the Galaxy er med i Thor 4

Guardians of the Galaxy er med i Thor 4

Vin Diesel taler over sig

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Thor 4: Love and Thunder bliver instrueret og skrevet af Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit). Natalie Portman vender tilbage i rollen som Jane Foster og bliver en kvindelig Thor - og Christian Bale bliver skurk!

Men de gode nyheder stopper ikke der, fordi nu har Vin Diesel afsløret, at Guardians of the Galaxy også kommer til at optræde i den kommende Thor-film!

Det intergalaktiske superheltehold har allerede krydset klinger med Thor i de to Avengers-film, Infinity War og Endgame, og den gode kemi som "Asgardians of the Galaxy" fortsætter nu altså i den fjerde Thor film.

Afsløring faldt, da Vin Diesel kom til at tale over sig i et interview ComicBook.com, hvor han ligeledes gav et hint om fremtiden for Groot ved at kalde sin karakters næste stadie for "Alpha Groot". 

Sidste år afslørede James Gunn, at plottet Guardians of the Galaxy vol. 3 vil foregå efter 'Thor 4: Love and Thunder', og handlingen i denne film kan derved få direkte indvirkning på Marvel-holdets videre færden.

Thor 4: Love and Thunder får premiere den 4. november 2021.

Den næste Marvel-film til at få premiere bliver 'Black Widow' - den 29. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg tror ikke at det er den største brøler af Vin Diesel. Det havde næsten været en større overraskelse, hvis det tilbageværende GOTH-hold ikke optrådte i Love and Thunder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Joachim

er den jo blevet flere gange. Så i 2021 var det nok planen, at den skulle være kommet i juli 2022.

1 uge siden
Nick

Hellere en god, kort historie, end en lang kedelig en...

1 uge siden
Torbenuser/874214
Torbenuser/874214

Jeg har ikke benyttet jeres app længe, men nu skulle den da hentes for at gøre bestillingen nemmere.

1 uge siden
Jesper

Jurassic world minion which I have been looking forward to I have really waited with excitement as something from the first jurassic park is a mega

2 uger siden
VIPER

Og hvad så, det er da 100% fløjtende fuldstændigt ligegyldigt hvornår artiklen er skrevet mand, præmiere datoen er stadig freakin' forkert mand!!!

2 uger siden

Aktive debatter