Cookie- og Privatlivspolitik
Bond-filmen No Time to Die er udskudt mange måneder!

Bond-filmen No Time to Die er udskudt mange måneder!

Corona-virussen har udsat Agent 007

Stem op!
68
Stem ned!
0
(reset)

Den 25. James Bond-film No Time to Die skulle have haft premiere den 2. april - og forsalget skulle starte i næste uge.

Nu har MGM, Universal og Bond-producerne udskudt premieredatoen - dette bekræfter Frederik Malling Juul (Head of Theatrical Distribution hos SF Studios) over for kino.dk:

Vi kan bekræfte at BOND flytter sin premieredato fra den 2. april til en endnu ikke besluttet dato i november.

Det er selvfølgelig brandærgerligt for publikum, da vi har mærket en forventningsglæde som vi sjældent oplever i filmbranchen.

Men da flere store lande er meget mærkede af Corona virussen, giver det ikke mening at gennemføre en stor verdensomspændende premiere på så eftertragtet en film, og det går selvfølgelig også ud over den planlagte premiere i Danmark. Så vi beklager, men har selvfølgelig forståelse for den beslutning der er taget på internationalt plan.”

 

Premieredatoen i England hedder nu den 12. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Det er ærgerligt, at den er udskudt, men den skal helt sikkert nok være actionpacked og med fuld smæk for skillingen som altid. Så må man bare vente. :)

Jacob

De stod til at miste 250 millioner dollars. Kina er verdens næststørste biografmarked, og i dag har man simpelthen ikke råd til at undvære det. Black Widow er også i farezonen, og kan ligeledes blive udsat til november, og skubbe The Eternals ind i 2021.

Morten

Sikke en gang gylle. Det er altså for meget med det massehysteri. Så må vi da håbe, at vi ikke dør allesammen inden November.

Nicolasuser/668742

"No Time to Corona".

Nikolaj

I forhold til hvor få der er egentlig er døde er virussen undrer det mig, at de udskyder en så stor film som James Bond. Den skulle da nok kunne sælge til trods for usikkerheder. Den film har da nærmest kun haft problemer, så forstår ikke helt deres timing, så tror ikke deres marketing bliver bedre af at rykke den helt til november, men det ved de nok bedre end mig.

Wayne

som bliver udskudt.

De har ikke råd til tomme biografsale

peter

Tror desværre andre film vil følge efter, men kan bare ikke forstå de ikke kører filmene i de lande hvor virussen ikke har ramt eller hvor der er få tilfælde også udskyde de steder hvor det er slemt

Matias

Grunden til at man ikke vælger at køre filmene i de lande der ikke er så hårdt ramt er fordi man stadig vil miste en del omsætning på filmen, da der vil være mulighed for at finde den på piratsider længe før den får premiere mange steder. Dette har været tilfældet tidligere hvor eksempelvis Bombshell's sene premiere i mange lande har gjort at man har kunne finde filmen online i HD længe før den gik i biografen. No Time To Die har simpelthen ikke råd til at miste så meget omsætning ved at have forskellige premieredatoer

Wayne

Folk har de bedste intentioner om at se film i biografen, men de vil ikke vente med at se "Old news" - og mange vil lige præcis se dem inden.

Der er ingen tvivl om at det kommer til at gå ud over alle blockbusters som er planlagt i år.

Antaeus

Det ville klæde Hollywood at vi slipper for al deres modellering af klassiske veletablerede film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.